Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Volitve rektorja Univerze v Ljubljani

datum: 10.04.2021

kategorija: novice

13. 4. 2021 od 8:00 do 16:00

Volitve rektorja Univerze v Ljubljani bodo potekale dne 13. 4. 2021 od 8:00 do 16:00 ure. Zaradi epidemioloških razmer bodo izvedene na elektronski način z uporabo sistema SimplyVoting

Portal za izvedbo elektronskih volitev je dostopen preko povezave: https://uni-lj.simplyvoting.com/

Za prijavo v sistem in oddajo svojega glasu volilni upravičenci uporabijo enotno univerzitetno digitalno identiteto, sestavljeno iz uporabniškega imena in gesla. Natančneje je postopek prijave in glasovanja opisan v navodilih. Več o sistemu SimplyVoting je dostopno na povezavi.

Za vse volilne upravičence, ki nimajo zagotovljene računalniške opreme za glasovanje, bo v Murnikovi sobi UL FŠ (II. nadstropje) na voljo računalnik, ki bo v času volitev omogočal oddajo volilnega glasu.

Do vključno ponedeljka dne 12. 4. 2021 do 15.00 ure potekajo testne volitve, katerih namen je omogočiti preizkus veljavnosti uporabniškega imena in gesla vsakega volivca ter tehnični preizkus dostopa in izvedbe volitev. Morebitne težave z volilnim imenikom naj volivci v času izvedbe testnih volitev sporočijo na naslov maja.ramic@fsp.uni-lj.si, tehnične težave pri izvedbi pa na naslov helpdesk@uni-lj.si.

Volilni imenik UL FŠ. Volilno pravico ima tudi 1024 študentov.

Kandidatna lista.