Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Univerzitetni plavalni center

slika bazen stavbaV sklopu Fakultete za šport Univerze v Ljubljani deluje pokrit 25m plavalni bazen, ki nudi svojim uporabnikom najsodobnejšo tehnologijo obdelave bazenske vode. Uporabnikom zagotavlja plavanje in druge aktivnosti, tako rekoč brez neprijetnosti za oči, ušesa in dihala.

 

slika bazen pod vodoBazen je namenjen izobraževanju študentov, vadbi vrhunskih športnikov, rekreacijskemu plavanju izvedbi športnih dni, preizkusov plavanja itd. Poleg tega nudi bogate možnosti organiziranega in neorganiziranega plavanja ter ukvarjanje z raznovrstnimi drugimi dejavnostmi kot so: skakanje v vodo, prosto in avtonomno potapljanje, umetnostno plavanje, mini vaterpolo itd,

10062009374.JPGOb bazenu je tudi prostor za počivanje, opremljen z avtomati z osvežilnimi napitki.

 


 

slika bazen z leveFakulteta za šport v Ljubljani, se nahaja sredi enega najlepših ljubljanskih športnih parkov Kodeljeva. S svojo ponudbo pokriti bazen idealno zaokrožuje ostale športno-rekreativne dejavnosti Fakultete za šport in športnega parka to so: tenis in košarka na prostem ter v dvoranah, fitnes, aerobika, savna, veliki in mali nogomet, atletiko, balinanje ter tek in hojo po čudovitem kodeljevskem parku.

 

Kot del Športno-rekreativnega parka Kodeljevo je Fakulteta za šport povezana z avtobusi mestnega prometa. Če pa boste prišli z avtomobilom, bo med številnimi parkirnimi mesti zagotovo prostor tudi za vaše vozilo.

zemljevid-FS.JPG

 

Recepcija bazena, garderobe, vstop

10062009366.JPG10062009367.JPG10062009369.JPG 

 

 

 

Bazen 25 m

slika bazen z leve

 

KONTAKT:

@: simon.kozamernik@fsp.uni-lj.si

t: 01/520 77 91 ali 01/520 77 92