Ples

 • PLESNI VRTEC

  Plesne urice so namenjene otrokom starim 3 in 4 leta

  Preko zgodbe in igre na zabaven, zanimiv način bodo spoznali že prave plesne korake. Vadba bo potekala v PLESNI DVORANI Fakultete za šport  pod vodstvom usposobljenega kadra. Plesna urica se bo pričela z ogrevanjem, kjer bomo spoznavali svoje telo in odkrivali, kaj vse lahko z njim počnemo. Plesni del ure bo namenjen osvajanju različnih koreografij, katere bodo za začetek malo lažje, preko leta pa se bo zahtevnost stopnjevala. Prav tako bomo sočasno razvijali tudi orientacijo v prostoru. Ob koncu pa se bomo preko zgodbe sproščali z različnimi igrami in masažami.

   

   

 • PLESNI SVET

  Plesne urice so namenjene otrokom starim od 5 do 6 let.

  Ura je sestavljena iz treh delov; ogrevanja, plesnega dela in sproščanja, ki je sestavljeno iz komunikacijskih in socialnih iger ter masaže. Spoznavali se bomo z ritmom, osnovno tehniko plesa, z plesnimi izrazi, ... tako, da bomo na koncu leta že pravi profesionalci. Srečali se bomo z različnimi zvrstmi plesa od rnr, standrdnih, latinsko ameriških in orientalskih plesov, pa vse do modernega in priljubljenega hip hop-a ter show dance-a. 

   

  Tudi letos bo plesno zgodbo pisala MANCA SMOLIČ, študentka 3. letnika dodiplomskega študija (KINEZ), bivša plesalka z 10-letnimi tekmovalnimi izkušnjami pri plesni šoli Bolero, dekle z veliko mero empatije!