Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Študentski referat za študij 1. in 2. stopnje

Uradne ure in kontaktni podatki:

Uradne ure Študentskega referata v času obeh semestrov in semestralnih počitnic: vsak delovni dan od 9. do 12. ure ter ob torkih in sredah še od 14. do 15. ure.

Kontakti zaposlenih: referat

E-pošta za pošiljanje obvestil:    (V primeru, če v enem do treh dneh ne dobite odgovora po e-pošti, nas pokličite ali se oglasite osebno)


VSE PRIJAVE in ODJAVE izpitov potekajo prek elektronskega informacijskega sistema VIS. Zadnji dan za prijavo na izpit je pet dni pred razpisanim rokom. Odjava je možna najkasneje do poldneva dan pred razpisanim rokom.

Cene opravljanj izpitov v primerih, ko je potrebo izpit plačati, so navedene v ceniku UL za tekoče študijsko leto.  Račun za plačljiv izpit prejmete po e-pošti na vaš e-naslov, v nekaj dneh po izpitnem roku.

Za izdajo potrdil in naročilo raznih storitev se oglasite v Študentskem referatu v času uradnih ur. Za storitve, ki so plačljive v skladu s cenikom UL za tekoče študijsko leto, boste račun prejeli po e-pošti na vaš e-naslov. Če računov ne želite prejemati po e-pošti, temveč  s pošto na dom, nam to sporočite v referat (referat@fsp.uni-lj.si).


Vloge (vloge za Komisijo za študijske zadeve, pritožbe za obravnavo na senatu, prijave, razno)  lahko oddate:

  •  osebno v Študentskem referatu,  v času uradnih ur,
  •  po pošti na naslov: FAKULTETA ZA ŠPORT, oddelek/organ, na katerega naslavljate (npr. Študentski referat ali Komisija za študijske zadeve),  Gortanova 22, 1000 Ljubljana.

Obrazci za najpogostejše vloge so dostopni na www.fsp.uni-lj.si / Študij / Obrazci - dodiplomski in mag.   Navodila za prosto napisane vloge, za katere ni obrazcev, so tukaj.

Komisija  za študijske zadeve (KŠZ), ki jo vodi prodekan za pedagoško dejavnost, zaseda najmanj enkrat mesečno in odloča o vlogah študentov v zvezi z uveljavljanjem pravic iz študija.

Vsa tekoča obvestila, zapisnike sej KŠZ, pravilnike, navodila in drugo, pomembno za študente, objavljamo v e-Učilnici (spletna učilnica ali Moodle), predmet: Študentski referat.  Prijava v predmet Študentski referat v e-Učilnici je OBVEZNA za vse študente!

Obvestila o študiju za zunanje obiskovalce in kandidate za vpis objavljamo na  www.fsp.uni-lj.si   na vstopni strani in pod povezavo Bodoči študenti.

 


Vsebine na tej strani ureja Študentski referat (referat@fsp.uni-lj.si).

Zadnjič posodobljeno: 7. 3. 2019