Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Študentski referat za študij 1. in 2. stopnje

Zadnjič posodobljeno: 20. 11. 2017

 

Uradne ure in kontaktni podatki:

Uradne ure Študentskega referata so vsak delovni dan od 10.00 - 12.00 ure, tudi v času počitnic (z izjemo kolektivnega dopusta na fakulteti v avgustu).

Telefon - referat: 01/52 07 772 in 01/52 07 806 

Telefon - vodja:   01/52 07 802 

E-pošta  (V primeru, če v enem do treh dneh ne dobite odgovora po e-pošti, nas pokličite ali se oglasite osebno).


VSE PRIJAVE in ODJAVE izpitov potekajo prek elektronskega informacijskega sistema VIS. Zadnji dan za prijavo na izpit je pet dni pred razpisanim rokom. Odjava je možna najkasneje do poldneva dan pred razpisanim rokom.

Cene opravljanj izpitov v primerih, ko je potrebo izpit plačati, so navedene v ceniku UL za tekoče študijsko leto.  Račun za plačljiv izpit prejmete po e-pošti na vaš e-naslov, v nekaj dneh po izpitnem roku.

Za izdajo potrdil in naročilo raznih storitev se oglasite v Študentskem referatu, vsak delavnik od 10.00 do 12.00 ure. Za storitve, ki so, v skladu s cenikom UL za tekoče študijsko leto, plačljive, boste račun za plačilo prejeli po e-pošti na vaš e-naslov. V primeru, da računov ne želite prejemati na po e-pošti temveč klasično, s pošto na dom, to sporočite v referat (referat@fsp.uni-lj.si).


Vloge (vloge za Komisijo za študijske zadeve, pritožbe za obravnavo na senatu, prijave, razno)  lahko oddate:

  •  osebno v Študentskem referatu,  v času uradnih ur,
  •  po pošti na naslov: FAKULTETA ZA ŠPORT, oddelek/organ, na katerega naslavljate, npr. Študentski referat/ Komisija za študijske zadeve,  Gortanova 22, 1000 Ljubljana.

Komisija  zaseda najmanj enkrat mesečno in odloča o vlogah študentov v zvezi z uveljavljanjem pravic iz študija. Zapisnike tekoče objavljamo v e-učilnici (Moodle), v nekaj dneh po seji.

Vsa tekoča obvestila za študente objavljamo v e-učilnici (Moodle), področje: Študentski referat

Obvestila v zvezi s študijem za zunanje obiskovalce objavljamo na  www.fsp.uni-lj.si


Želimo vam uspešen študij!

Študentski referat