Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Študentski referat za študij 1. in 2. stopnje

Uradne ure in kontaktni podatki:

Študentski referat vam je za vprašanja v zvezi s študijem na voljo vsak delovni dan:

  • po e-pošti:  referat@fsp.uni-lj.si;
  • po telefonu med 8. in 14. uro: 01/5207 772, 01/5207 806, 01/5207 802 (vodja);
  • osebno v Študentskem referatu med 9. in 12. uro; ob torkih in sredah še od 14. do 15. ure (velja za obdobje od 1. 10. do 30. 6.).

Uradne ure v juliju, avgustu in septembru: od 9. do 12. ure (po predhodnem dogovoru lahko tudi izven navedenih ur).

O morebitnih začasnih spremembah uradnih ur vas sproti obveščamo v Obvestilih za študente.

Obveščanje študentov s  strani Študentskega referata poteka v glavnem preko e-Učilnice (tudi Moodle). Po vstopu v e-Učilnico se prijavite še v " predmet"  Študentski referat, kjer so študentom namenjene informacije o študiju in zaključku študija, postopkih oddaje vlog, pravilniki, sprotna obvestila ipd. Prijava v Študentski referat v e-Učilnici je za namen tekoče obveščenosti študentov OBVEZNA za vse študente (ob vpisu v 1. letnik).


VSE PRIJAVE in ODJAVE izpitov potekajo preko študijskega informacijskega sistema VIS. Zadnji dan za prijavo na izpit je pet dni pred razpisanim rokom. Odjava je možna najkasneje do poldneva dan pred razpisanim rokom (če je izpit 15. 1., se je v sistemu VIS možno odjaviti najkasneje 14. 1. do 12h).

Cene opravljanja izpita v primerih, ko je izpit plačljiv, so navedene v Ceniku UL  za tekoče študijsko leto.  Račun za plačljiv izpit boste prejeli iz sistema VIS na vaš e-naslov v nekaj dneh po izpitnem roku. Če računov ne želite prejemati po e-pošti,  temveč s pošto na dom,  nam to, prosimo, sporočite na e-naslov Študentskega referata: .

Potrdilo o vpisu in potrdilo o opravljenih obveznostih si iz sistema VIS natisnete sami (meni Moji podatki: Potrdilo o vpisu / Potrdilo o opravljenih obveznostih).

UVELJAVLJANJE PRAVIC ŠTUDENTOV (ODDAJA VLOG/PROŠENJ):

Vloge za Komisijo za študijske zadeve oddajate v sistemu VIS (meni Prošnje). Nekatere vloge so dostopne vse leto, druge pa le določeno obdobje (npr. vloge v zvezi z vpisi). Natisnjeno in podpisano vlogo je treba obvezno oddati še na enega od naslednjih načinov:

  • osebno v Študentski referat v času uradnih ur (vse vrste vlog);
  • skenirano/slikano po e-pošti na naslov: referat@fsp.uni-lj.si (razen za vloge iz kategorije Vloge ob vpisu);
  • po pošti - svetujemo priporočeno, na naslov: FAKULTETA ZA ŠPORT (Študentski referat),  Gortanova 22, 1000 Ljubljana (vse vrste vlog).

Komisija  za študijske zadeve (KŠZ), ki jo vodi prodekan za pedagoško dejavnost mesečno odloča o vlogah študentov v zvezi z uveljavljanjem pravic iz študija. S sklepom se študent seznani v svojem uporabniškem računu v VIS-u, v nekaj dneh po seji.

Obvestila o študiju za zunanje obiskovalce in kandidate za vpis objavljamo na na vstopni spletni strani  fakultete  in pod povezavo Vpis na fakulteto.

 

Obrnite se na nas, z veseljem vam svetujemo in pomagamo na vaši študijski poti na Fakulteti za šport.

 


Vsebine na tej strani ureja Študentski referat (referat@fsp.uni-lj.si).

Zadnjič posodobljeno: 9. 5. 2024