Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Skupine in urnik - navodila za prve letnike

datum: 30.09.2021

kategorija: obvestila za študente

Objavljamo skupine za vaje in seminarje za študente prvih letnikov študijskih programov Športna vzgoja, Kineziologija in Športno treniranje ter pojasnila za branje urnika.

Skupine za vaje in seminarje po študijskih programih (seznami so urejeni po vpisnih številkah, naraščajoče; menjave skupin niso možne):

1. letnik Športna vzgoja

1. letnik Kineziologija

1. letnik Športno treniranje

Pojasnilo za branje urnika: V zgornjih seznamih najprej poiščite svojo skupino za vaje in seminarje, nato poglejte urnik vaše skupine in letnika. Nasvet: Celoten urnik za vašo skupino (za predavanja, vaje in seminarje) dobite, če na urniku pod zavihkom Skupine izberete samo vašo skupino za vaje.

Predavanja so skupna za ves letnik (Skupina_bŠV-1oz. Skupina_bŠT-1 oz. Skupina_bKIN-1), vaje in seminarji  pa potekajo v manjših skupinah. Ime skupine za vaje je sestavljeno iz številke skupine, programa in letnika; primer: 2BŠV-1 (2: 2. skupina, BŠV: program Športna vzgoja, -1:1. letnik).

Pojasnilo v zvezi z IZBIRNIMI PREDMETI V URNIKU: Na urniku svoje skupine vidite obvezne predmete vašega letnika in programa ter  izbirne predmete, med katerimi ste lahko izbirali. Upoštevajte le urnik tistih izbirnih predmetov, ki ste jih izbrali (jih imate v svojem indeksu - preverite v VIS-u). Nekateri izbirni predmeti bodo izvedenii šele v poletnem semestru, zato jih na trenutnem urniku ni.  V prvih dneh večkrat preverjajte urnik, ker lahko pride še do nekaterih sprememb na urniku.

Študijski koledar za študijsko leto 2021/22 opredeljuje začetek in konec semestrov, izpitna obdobja, dneve brez predavanj, praznike ...

Navodila za  vstop v e-Učilnico (Moodle), ki je uradni vir obveščanja o študijskem procesu na fakulteti, ste prejeli kot priponko na svoje e-poštne naslove. V e-učilnici se takoj prijavite na predmet "Študentski referat" in "Koronavirus in študij na FŠ", da boste tekoče seznanjeni z vsemi navodili in morebitnimi spremembami v zvezi s študijem in v zvezi z aktualnimi Covid -19 ukrepi.

Prijava na samotestiranje za naslednji teden je odprta v e-Učilnici do 1. 10. 2021, do 12. ure (glej obvestilo).