Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Impro večer na FŠ

datum: 23.05.2014

kategorija: obvestila za študente

Vabljeni!

Pozdravljeni.

Vabimo vas na IMPRO predstavo, ki bo v torek, 27.5. ob 20.00 v veliki predavalnici (http://www.fsp.uni-lj.si/dogodki/2014051913270858/). Za vse, ki imate morda še zadržke, vam na hitro naštejem tri razloge (če nimaš časa brati, preskoči prva dva, ki sta bolj edukativne/altruistične narave, in preberi le tretjega), zakaj priti v torek zvečer na fakulteto in se zabavati z nami:

  1. Improvizacijsko gledališče ali impro je odlično sredstvo za razvoj kreativnosti, spontanosti in socialnih veščin (poslušanje, upoštevanje sogovornika, jasnost verbalnega in neverbalnega izražanja, sodelovanje), ki nam v vsakdanjem življenju sicer pogosto manjkajo. Zato se programi impra vedno bolj uveljavljajo v osnovni in srednjih šolah, pa tudi podjetja se ga vedno več poslužujejo kot osrednje sredstvo “team buildinga”. Z improm se malce igramo pri programih na Fratru. Odziv študentov je vedno odličen. Ob zabavi in sprostitvi, zelo hitro namreč ugotovijo, da so lahko to zelo uporabne vsebine družabno-zabavnih dejavnosti kjerkoli, v šolah v naravi in raznih taborih, posebnih večerih…
  2. Impro predstava bo dobrodelna. Na predstavi bomo pobirali prostovoljne prispevke za sklad (v nastajanju) za študente v finančni stiski. Upam, da bo ideja sklada zaživela… Za prireditev pa bo dovolj, če pripravite kovanec ali dva, ki bi jih sicer namenili za nakup nezdrave gazirane pijače iz avtomata spodaj.
  3. Zaradi spontanosti, so impro prizori enkratni, skorajda neponovljivi in pogosto tudi zelo zabavni. Torej preprosto fajn bo!

 

To je to. Zadržkov ni več, se vidimo v torek zvečer, Nejc Kapus

 

PS. Impro se bo pravočasno končal in vas dodobra ogrel za kasnejši žur.