Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

PREGLED PRIJAV IN PROSTA MESTA - ALPSKO SMUČANJE IN DESKANJE NA SNEGU (ŠV-1A, ŠV-1B IN KIN)

datum: 08.11.2013

kategorija: obvestila za študente

Vse študente, ki ste na oglasni deski v prvem nadstropju potrdili prisotnost na tečajih iz smučanja, naprošamo, da še enkrat preverite, če so ob prijavah pravilno zavedeni vsi potrebni podatki.

Za dodatno zainteresirane študente so prijave na Pohorje (1. skupina) in Areh (3. skupina) še mogoče. Prosim, da se ne prijavljate z vpisovanjem na oglasni deski, ampak preko elektronskega naslova blaz.lesnik@fsp.uni-lj.si .

Spoštovani,

vse študente, ki ste na oglasni deski v prvem nadstropju potrdili prisotnost na tečajih iz alpskega smučanja in deskanja na snegu, naprošamo, da še enkrat preverite, če so ob prijavah pravilno zavedeni vsi potrebni podatki.
Morebitne pomote mi prosim sporočite preko e-naslova blaz.lesnik@fsp.uni-lj.si .
 

Vsem prijavljenim študentom bodo na domače naslove poslani računi, ki jih bo potrebno poravnati do začetka tečajev na Rogli oz. Pohorju in sicer:
- do 12. januarja 2014 (velja za tečaje na Rogli) in
- do 2. februarja 2014 (velja za tečaje na Pohorju/Arehu).

Udeležba na tečaju bo mogoča le na osnovi dokazil o plačilu tečaja. Prijavljeni študenti, ki se tečaja iz neopravičenih razlogov ne bodo udeležili, bodo morali poravnati nastale stroške tečaja.

Za dodatno zainteresirane študente so prijave na Pohorje (1. skupina) in Areh (3. skupina) še mogoče. Prosim, da se ne prijavljate z vpisovanjem na oglasni deski, ampak preko elektronskega naslova blaz.lesnik@fsp.uni-lj.si  .

Prosim, da ste na dogovorjenem mestu začetka tečaja prisotni ob dogovorjeni uri.

        Doc. dr. Blaž Lešnik