Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Prehod na nov študijski informacijski sistem - VIS

datum: 24.05.2013

kategorija: obvestila za študente

Obvestilo

Vse študente obveščamo, da bomo z začetkom junija prešli na nov študijski informacijski sistem, imenovan VIS.

Predviden potek dogodkov v zvezi s prijavami na izpite:

Trenutni sistem e-Študent 3G bo deloval do četrtka, 30. 5. 2013. Do tedaj bodo možne prijave na izpite prek tega sistema.

Od določene ure v četrtek,  30. 5., e-Študent 3G ne bo več deloval za uporabnike. Od tedaj do ponedeljka, 3. 6. zjutraj, ne bo mogoč dostop v noben sistem (torej se ne bo mogoče prijavljati na izpite).

Od vključno 3. junija dalje, pa se boste prijavljali že prek novega sistema VIS.

 

Torej se morate za izpite, ki so razpisani  3. in 4. junija, OBVEZNO prijaviti v četrtek, 30. 5. (prej ne bo mogoče, ker še ne bodo vnešene frekvence). Kasneje  vstop v sistem ne bo mogoč.

Za izpite od vključno 5. 6. dalje, se boste prijavljali že v novem sistemu (npr. za izpit 5. 6. je obvezna prijava 3. 6. ...) Učitelji so pozvani, da takoj po zaključku semestra vnesejo frekvence in vam tako omogočijo prijave.

Prosimo vas, da v zadnjem tednu poletnega semestra tekoče spremljate obvestila z navodili glede prehoda na nov sistem. Tole je le prvo, informativno obvestilo. Nov sistem bo pokrival vse dosedanje funkcionalnosti z vidika vloge ŠTUDENT, le način dela bo za vas nekoliko drugačen.

 

Lep pozdrav,

Študentski referat