Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

OBVESTILO PRIJAVLJENIM NA TEČAJE ALPSKEGA SMUČANJA NA POHORJU

datum: 06.02.2012

kategorija: obvestila za študente

Vsi prijavljeni študenti, ki se brez objektivnega razloga niso (oziroma se ne bodo) udeležili tečajev alpskega smučanja bodo zaradi zavajajočih prijav morali poravnati stroške tečaja.

Spoštovani,

na podlagi prijav na tečaje iz alpskega smučanja, ki so potekale v mesecu novembru, opažamo, da se nekateri prijavljeni študenti kljub prijavi tečajev niso udeležili. Zadnjega tečaja, ki pravkar poteka na Arehu se brez predhodnega opravičila/pojasnila tako niso udeležili GOGALA EVA, GREGORČIČ SARA, DERENDA MATIC, KOŠIČ KIM, RAKUN MOJCA in ŠPINDLER ANJA. Kot ostali prisotni so se omenjeni študenti na tečaj prijavili s podpisom na oglasni deski (1. nadstropje), kjer so še vedno objavljene dokončne skupine vseh prijavljenih (Rogla in Pohorje).

Ker zaradi zavajajočih prijav posledično prihaja do nepotrebnih stroškov (rezervacija namestitve in drugi stroški), bom vodstvu fakultete predlagal, da se vsem študentom, ki se po prijavi brez pojasnila tečaja ne udeležijo, zaračunajo stroški tečaja. Natančen izračun stroškov tečaja bo znan ob končnem poročilu realizacije tečajev.
  

Lep pozdrav iz lepo zasneženega Areha.

dr. Blaž Lešnik