Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

PROGRAM ŠPORTNA REKREACIJA - 2. letnik (bolonjci) - Osnove managementa športa

datum: 22.11.2010

kategorija: obvestila za študente

PROGRAM ŠPORTNA REKREACIJA - 2. letnik (bolonjci)
Predmet Osnove managementa športa

Del vaše obveznosti (2 uri predavanj, 4 ure seminarjev) boste opravili z udeležbo na kongresu Šport mladih, ki bo potekal od 2. do 4.12.2010 na Fakulteti za šport.

PROGRAM ŠPORTNA REKREACIJA - 2. letnik (bolonjci)

Predmet Osnove managementa športa  

 

Spoštovani študenti!  

Del predmeta Osnove managementa športa je namenjen predstavitvi raziskovalnega dela, zato boste del vaše obveznosti (2 uri predavanj, 4 ure seminarjev) opravili z udeležbo na kongresu Šport mladih, ki bo potekal od 2. do 4.12.2010 na Fakulteti za šport. V okviru navedenega morate biti prisotni na naslednjih predavanjih:  

četrtek, 2.12.2010 9.00-12.30 OPENING CEREMONY & PLENARY SESSION WITH DISCUSSION, PARALEL SECTIONS (Invited Symposia & Oral Presentations)  

petek, 3.12.2010 11.00-14.00 PARALEL SECTIONS (Posters) & WORKSHOP, PLENARY SESSION WITH DISCUSSION  

Znotraj sekcij kongresa, ki potekajo vzporedno (paralel sections), lahko izberete tiste, ki vas najbolj zanimajo. Vabljeni pa ste, da se brezplačno udeležite tudi drugih vsebin kongresa. Vašo prisotnost bo preverjala Katarina Bizjak, vodja pisarne kongresa. Prosim, da se pri prihodu na kongres in pred odhodom javite pri njej v informativni pisarni, ki se bo nahajala pri vhodu na Inštitut za šport.  

Vabimo vas tudi, da pomagate pri izvedbi kongresa kot PROSTOVOLJEC in tako spoznate ta pomemben del managementa v športu (javite se na katarina.bizjak@fsp.uni-lj.si).  

Več o kongresu in program lahko najdete na www.youthsport2010.si.  

 

izr. prof. dr. Jakob Bednarik

nosilec predmeta