Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

FRATER 2010

datum: 02.09.2010

kategorija: obvestila za študente

Dodatni rok za teoretični del izpita, podpisi v indeks in še kaj...

 

1. DODATNI ROK ZA TEORETIČNI DEL IZPITA (le 1. letniki novega študijskega programa)

Ob obstoječem roku (petek, 3.9. ob 11.00 v predavalnici A) bo dodatni rok za teoretični del izpita v sredo, 8.9., ob 12.00 v predavalnici B. Teoretičnega dela izpita se morate udeležiti vsi študentje 1. letnika, ki ste se letos udeležili programa na Fratru. V kolikor tega ne boste storili, ne boste zaključili vseh obveznosti in dobili kreditnih točk.

 

2. PODPISI V INDEKSE (le 2. letniki starega študijskega programa)

Podpisi za program Vodnih aktivnosti v naravi se bodo dajali v torek, 7.9. in v sredo, 8.9. od 10.00 do 12.00. Indekse oddajte v sprejemno škatlo pred kabinetom št. 206 nad bazenom. Podpisane indeksi najdete v drugi škatli. Vsi, ki ste se programa letos udeležili, pa ga zaradi različnih razlogov (bolezen…) niste opravili do konca ali niste bili uspešni pri preverjanju znanja, se lahko vpišete v višji letnik brez frekvence pri programu Vodnih aktivnosti v naravi. Uvrščeni ste ŽE na spisek študentov, ki bo posredovan referatu za študentske zadeve.

 

3. OPRAVIČILO NEUDELEŽBE IN PORAVNAVA DOLGA

Vsi, ki se letos niste udeležili programa vodnih aktivnosti, morate poravnati znesek 30 KUN za prvo kosilo na otoku in osebno opravičiti svojo odsotnost. Pri tem velja le zdravniško opravičilo, ki jih bo dr. Venceslav Kapus sprejemal v že omenjenih dnevih od 12.00 do 13.00. Ob predložitvi le-tega boste tudi vi uvrščeni na spisek študentov, ki se lahko vpišejo v višji letnik brez frekvence pri programu Vodnih aktivnosti v naravi.

 

4. VEČNA LESTVICA FRATERSKEGA MARATOMA

Na oglasni deski predmeta TM plavanja bo objavljena najnovejša lestvica rezultatov plavalnega maratona.

 

5. FOTOGRAFIJE

Vse tiste, ki ste letos pridno fotografirali fraterske dogodivščine, Stari fraterski mački prosimo, da kakšno zbirko (CD, DVD, USB ključ) prinesete tudi nam v spomin na generacijo 2010.

 

Lep pozdrav,

Nejc Kapus