Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Fakulteta za šport na Informativi 2023

datum: 16.01.2023

kategorija: novice

Univerza v Ljubljani se s svojimi članicami in službami rektorata predstavlja na sejmu izobraževanja in poklicev Informativa 2023, ki se bo odvijala 20. in 21. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani med 9. in 18. uro. Dijaki in študenti bodo imeli priložnost na enem mestu izvedeti vse o kakovostnih družboslovnih, naravoslovnih, humanističnih in tehničnih študijskih programih najstarejše in največje visokošolske ustanove v Sloveniji, ki se uvršča med tri odstotke najboljših univerz na svetu.

UL23_informativa_1920x1080_2

Pridite in obiščite tudi stojnico Fakultete za šport, kjer se bo ob predstavitvi študija dogajalo veliko zanimivega. Preizkusili se boste lahko tudi v nekaterih gibalnih izzivih in si prislužili nagrado.

Univerza v Ljubljani bo imela v času Informative odprt tudi svetovalno-izobraževalni kotiček na katerem bodo lahko udeleženci pod vodenjem strokovnjakov izračunali svoje točke, se pogovorili o alternativnih možnostih izbire, spoznali postopke uveljavljanja pravic do priznavanja posebnega statusa in statusa s posebnimi potrebami, imeli možnost osebnega svetovanja na temo izbire študija (na voljo dijakom, staršem, kandidatom iz tujine, idr).