Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Vpis v 1. letnik študijskih programov prve stopnje - 2. prijavni rok

datum: 23.09.2014

kategorija: novice

Spoštovani sprejeti kandidati!

 

Podrobna navodila za vpis boste prejeli s pošto na dom (v sredo ali četrtek), v naprej pa objavljamo nekaj osnovnih informacij o vpisu ter nekaj povezav, na katera se sklicuje  obvestilo, ki ga boste prejeli.

Vpis bo v petek, 26. 9.  2014, ob 10h v Študentskem referatu Fakultete za šport.

 

Dokumenti, ki jih morate prinesti k vpisu:

  • veljaven osebni dokument;
  • potrdilo o davčni številki;
  • natisnjen in podpisan vpisni list (izpolnete ga po Navodilih za elektronsko izpolnjevanje vpisnega lista - spodaj).
  • podpisana izvoda pogodbe o izobraževanju na izrednem študiju, ki ju natisnete iz sistema VIS.

 

V primeru, da ste bili že vpisani na katerikoli drug študijski program, morate izpisnico iz tega programa prinesti najkasneje do 2. 10. 2014.

Ob vpisu boste prejeli potrdila o vpisu. Račun za vpisnino, revijo Šport* in šolnino boste prejeli naknadno, po e-pošti.

 

Navodila za elektronsko izpolnjevanje vpisnega lista

Opis splošnih izbirnih predmetov na programu Kineziologija (preberite pred izpolnjevanjem predmetnika v vpisnem listu za program Kineziologija!)

 

V primeru, da na vpis ne morete priti osebno, vas, z vsemi zahtevanimi dokumenti, lahko pride vpisat oseba, ki ji napišete pooblastilo. V kakršnemkoli drugem primeru za dogovor obvezno pokličite na tel.:01/5207 772, sicer vpis kasneje ne bo več možen.

 

 *NAROČNINA NA REVIJO ŠPORT:

Ob vpisu prejmete tudi revijo ŠPORT, ki je osrednja strokovna revija na področju športa in športne vzgoje v Sloveniji  in tako predstavlja nepogrešljivo študijsko literaturo za študente Fakultete za šport. Naročnina na revijo ŠPORT je za študente 1. letnika FŠ obvezna. Letno naročnino poravnate  skupaj z vpisnimi stroški (10 EUR ob  60% popustu). Na leto izideta dve številki.

 

Študentski referat (tel.: 5207 772, referat@fsp.uni-lj.si)