Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Spremembe pri načinu plačil izpitov in drugih storitev/potrdil

datum: 15.10.2013

kategorija: novice

Obvestilo

Vse študente (s statusom in brez statusa)  obveščamo, da so v okviru sistema VIS po novem vzpostavljena tudi vsa plačila, zato prosimo, upoštevajte spremenjeni način plačevanja:

 

Na izpite se vsi prijavljate v sistemu VIS (tudi plačniki). Če morate izpit plačati (4, 5., 6. opravljanje in osebe brez statusa), vas sistem na to opozori. Ob uspešni prijavi boste v sistemu dobili obvestilo, da boste v nekaj dneh po izpitnem roku prejeli na dom račun za plačilo. Račun morate plačati do roka za plačilo, sicer v nadaljevanju sistema VIS ne boste mogli uporabljati.

Prijave na izpit so možne najkasneje 2 dni pred izpitom, enako velja za odjave (Primer: Izpit je v ponedeljek, zadnji dan za prijavo/odjavo  v sistemu je sobota do 24h). Kasnejša odjava je, v skladu s 144. členom  Statuta UL, možna le v primeru višje sile (dokazilo pokazati  profesorju).

V ŠTUDENTSKEM REFERATU PRIJAVE/ODJAVE TOREJ NISO VEČ MOŽNE.

 

Vsa druga plačila  sedaj prav tako potekajo prek sistema VIS. Študent, ki mora v skladu z veljavnim cenikom UL plačati določeno storitev/potrdilo, se oglasi v Študentskem referatu, kjer odda naročilo. Račun za plačilo boste prejeli v  nekaj dneh po pošti na dom.

 

OPOZORILO: Prosimo, da ničesar ne plačujete sami, brez računa! Račun za plačilo izpita prejmete po pošti na dom, po izpitnem roku, za razna naročila/storitve, ki se plačajo v skladu s  cenikom UL, pa se oglasite v Študentskem referatu, v času uradnih ur (vsak delavnik od 10.00 do 12.00).

Prosimo, upoštevajte navedene spremembe.

 

Datum: 15. 10. 2013

Študentski referat