Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Informacije ob začetku študijskega leta 2012/13 (se dopolnjuje!)

datum: 25.09.2012

kategorija: novice

Spoštovane študentke in študenti,

 

obveščamo vas, da bodo URNIKI za vse letnike in SEZNAMI ŠTUDENTOV PO SKUPINAH  objavljeni v petek, 28. 9. 2012.

Pedagoški proces se bo začel 1. oktobra 2012, po objavljenih urnikih (razen za prve letnike, ki ta dan nimajo pedagoškega procesa).

 

ZA ŠTUDENTE PRVIH LETNIKOV :

  • 1. oktobra bo od 10h do 10.30  sprejem novih študentov v veliki predavalnici fakultete. Po sprejemu ste  vabljeni na  tradicionalni sprejem brucev Univerze v Ljubljani  na Prešernovem trgu v Ljubljani (več...)
  • K prvima urama vaj pri Informatiki v športu obvezno prinesite s seboj uporabniško ime in geslo za vstop v e-Študent, ki ste ju prejeli pred vpisom.
  • Že na prvem predavanju pri predmetu Prvi tuji strokovni jezik  - angleščina  (1. letnik programa Športno treniranje) imejte s seboj predpisani učbenik, to je Alenka Vrbinc: Insights into Sports English, ki ga lahko kupite v Fotokopirnici Pero na Fakulteti za šport.

 

ZA ŠTUDENTE VIŠJIH LETNIKOV:

  • Že na prvem predavanju pri predmetu Prvi tuji strokovni jezik  - angleščina  (3. letnik programa Kineziologija in Športna vzgoja) imejte s seboj predpisani učbenik, to je Alenka Vrbinc: Insights into Sports English, ki ga lahko kupite v Fotokopirnici Pero na Fakulteti za šport .

 

 

Lep začetek študijskega leta in uspešen študij vam želimo.

Študentski referat