Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Spremenjen datum priprav na preizkus gibalnih sposobnosti in znanj za vpis v 1. letnik

datum: 17.05.2010

kategorija: novice

Zaradi poteka mature smo prestavili priprave s sobote, 5. junija na soboto, 12. junija 2010. Potekale bodo od 8.00 do 13.00 ure v predavalnicah, športnih dvoranah, na atletskem stadionu in v Univerzitetnem plavalnem centru na Fakulteti za šport.

Kako do uspeha pri testih na preizkusu gibalnih sposobnosti in znanj?

Vse to in še več boste izvedeli na pripravah na preizkus gibalnih sposobnosti in znanj, ki bodo potekale v soboto, 12. junija 2010 pod strokovnim vodstvom učiteljev in študentov višjih letnikov Fakultete za šport. Spoznali boste podrobnosti o posameznih testih (tek na 100 m, tek na 2400 m, skok v daljino z mesta, poligon nazaj, vesa v zgibi – za ženske oz. zgibe - za moške, plavanje 100 m), ki se bodo izvajali na preizkusu gibalnih sposobnosti in znanj za vpis v prvi letnik Fakultete za šport. Spoznali boste, katere motorične sposobnosti so pri posameznih testih pomembne in kako doseči najboljši dosežek. Pridobili boste povratno informacijo o Vaši tehniki izvedbe posameznih testov in se naučili pravilne tehnike, s katero boste lahko izboljšali svoj dosežek. Pridobili boste tudi znanja, kako načrtovati vadbo in kako vaditi v obdobju do preizkusa gibalnih sposobnosti in znanj, da bo na dan preizkusa Vaš dosežek najboljši.

 

Priprave bodo potekale v majhnih skupinah. Vodilo bo osebni pristop. Natančen urnik priprav, ki je odvisen od števila prijav, bodo udeleženci prejeli najkasneje do 1.6.2010.

 

Cena priprav je 60,00€ (DDV je vključen). Priloženo prijavnico pošljite najkasneje do srede, 26.5.2010.

 

Dodatne informacije dobite po telefonu 01 520-77-42 ali po elektronski pošti permanentno@fsp.uni-lj.si.

 

Želimo Vam veliko uspeha.

 

 

Priprave na preizkus

Prijavnica