Fakulteta za šport

Mednarodna raziskava CAMPUS INTERNATIONAL 2022

datum: 24.10.2022

kategorija: obvestila za študente

Nacionalna agencija CMEPIUS v študijskem letu 2022/23 izvaja študijo o osebnem razvoju in mednarodnem vidiku študija. V sodelovanju z FernUniversität v Hagnu (Nemčija) smo nedavno začeli evropski raziskovalni projekt Campus International 2022, na katerega vas vljudno vabimo.

Kaj je cilj te raziskave?

S to raziskavo želimo ugotoviti, kako se mladi odrasli osebnostno razvijajo skozi izkušnje, ki jih pridobijo med študijem. Poseben poudarek je na izkušnjah študijem v tujini oz. mednarodnim vidikom študija, se pravi med mobilnostjo oz. študijem v tujini.

Kdo lahko sodeluje v raziskavi?

Sodelujete lahko študenti in študentke, ki živite in študirate v Sloveniji v času trajanja te raziskave oz. če ste že prejeli e-vabilo k sodelovanju. Načrtovano bivanje v tujini (virtualno ali fizično) ni pogoj za udeležbo. Iščemo tudi udeležence in udeleženke, ki med študijem ne načrtujejo bivanja oz. študija v tujini oz. so še neodločeni glede tega.

Kako lahko sodelujem v študiji?

Sodelujete lahko tako, da odprete povezavo do prvega dela vprašalnika in se v študijo prijavite tako, da izpolnite kratek prijavni obrazec: https://survey.institut-istat.com/t/p/sl_campus/

V naslednjih mesecih vam bomo nato poslali še dva vprašalnika. Vprašalniki so na voljo v slovenščini in tudi angleščini.

Udeleženci in udeleženke, ki boste izpolnili oba dela vprašalnika, lahko prejmete personalizirano povratno informacijo s posameznimi ocenami nekaterih rezultatov raziskave, če bi tako želeli.

 

Kliknite tukaj za registracijo: POVEZAVA

Web_forLightBackground