Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Pozdrav brucem 2018

Ljubljana

V ponedeljek, 1. oktobra 2018, bomo na Kongresnem trgu v Ljubljani tradicionalno sprejeli bruce Univerze v Ljubljani na super družabnem dogodku Pozdrav brucem 2018.

Prismojeni profesorji bluesa, Matter in AMN bodo študente in še posebej bruce Univerze v Ljubljani pospremili v novo študijsko leto, ki ga bo uradno odprl rektor prof. dr. Igor Papič. Od začetka do konca dogodka bo z nami tudi Radio Študent.

Tradicionalni Pozdrav brucem, ki ga vsako leto pripravimo na Kongresnem trgu v Ljubljani, bo postregel še s predstavitvijo obštudijskih dejavnosti članic Univerze v Ljubljani, partnerji dogodka bodo dogajanje popestrili s spremljevalnim programom, kulturne organizacije pa imajo posebej za bruce pripravljene brezplačne vstopnice za paleto dogodkov; od predstav in razstav do koncertov. 

Program:

16.00 - 17.00     Prismojeni profesorji bluesa

17.00-17.30       Uradni del odprtja študijskega leta - zbrane bodo nagovorili predsednica Študentskega sveta Univerze Ljubljana Laura Koudela, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič

17.30 - 20.00     Matter, AMN, DJ

Nastopila bosta tudi Akademski pevski zbor Tone Tomšič in Kvintet saksofonov Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani (UL AG)Študent UL AG Leon Firšt bo posebej za Pozdrav brucem 2018 pripravil posebno skladbo.

Fotografije z lanskoletnega dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Vse podrobnosti o letošnji prireditvi lahko spremljate tudi na naših družbenih omrežjih:

FB

INSTAGRAM