Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Pozdrav brucem

Ljubljana

Še nekaj dni nas loči do tradicionalnega dogodka Pozdrav brucem Univerze v Ljubljani, kjer bomo slavnostno odprli študijsko leto 2017/2018 in se tako podali novim študijskim izzivom naproti.
V ponedeljek, 2. oktobra 2017, vas ob 16. uri, na največjem trgu v Ljubljani, čaka zabavno ter glasbe in plesa polno popoldne.

Za živahno dogajanje na odru bodo med drugim poskrbeli Artifex, Nipke, Cubana Ljubljana, AFS France Marolt, Nika Zorjan, BQL in Dekliški pevski zbor Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani.

Med 16. in 20. uro bodo na svojih stojnicah članice Univerze v Ljubljani na zanimiv način predstavljale študijske programe in obštudijske dejavnosti. Kulturne  organizacije bodo študentom razdeljevale brezplačne vstopnice za oglede njihovih predstav in razstav. Število vstopnic je omejeno, zato le pohitite, da si zagotovite svojo. 

Ponovno se nam bom pridružilo tudi društvo AIESEC, v katerem mladi prek praktičnih izkušenj in izmenjav pridobivajo vodstvene sposobnosti in tako spreminjajo svet. Pripravili bodo prav posebno nagradno igro, v kateri bodo šestim srečnim izžrebancem podarili možnost za odhod na AIESEC prakso v tujino.

Na slavnostnem odprtju študijskega leta 2017/2018 z začetkom ob 17. uri bodo zbrane nagovorili predsednik Upravnega odbora Univerze v Ljubljani prof. dr. Borut Božič, predsednik Študentskega sveta Univerze v Ljubljani Matej Drobnič, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in novi rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič. Prisotni bodo tudi dekani vseh 23 fakultet in treh akademij Univerze v Ljubljani.

Dogodek se bo zaključil predvidoma ob 20. uri s koncertom glasbene skupine Xequtifz, druženje pa se bo nato preselilo v Študentski kampus, kjer bo potekal žur dobrodošlice. 

Vljudno vabljeni!

letak bruc