Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

INFORMATIVNI DAN

od 02.02.2016 do 13.02.2016

Ljubljana

Spoštovani dijaki in starši, vljudno vabljeni na Informativni dan, ki bo dne

 

12. 2. 2016 ob 10.00 in 15.00 uri ter 

13. 2. 2016 ob 10.00 uri.   

 

Pridobite znanje za poklic na področju športa na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani. Zavedamo se svojih priložnosti, ki nam jih ponuja čas, v katerem živimo, zato sta naši vodili spremljanje in uvajanje novosti.

Že več kot 50 let smo vodilna institucija na področju raziskovanja in izobraževanja učiteljev, trenerjev ter drugih strokovnih delavcev v športu. V svoji zgodovini smo na poklicno pot pospremili več kot 50 generacij in več kot 10.000 strokovnih delavcev. Mnogi od njih so pisali slovensko športno zgodbo o uspehu, zato so številni cenjeni pri nas in v tujini.

Na Vaši poklicni poti na področju športa lahko pomagamo tudi Vam. Vabimo Vas, da se vpišete v zanimive študijske programe, ki smo jih še posebej prilagodili novim zaposlitvenim priložnostim in potrebam trga.

Želimo biti študentom "prijazna  fakulteta", zato omogočamo vsem našim študentom osebni pristop. Izberite študij na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani in se nam pridružite – ne bo vam žal.  

 

Dekan, prof. dr. Milan Žvan

Prodekan, prof. dr. Damir Karpljuk  

 

Vse informacije dobite tudi na informativnem dnevu na Fakulteti za šport (Gortanova 22, Kodeljevo, mestni avtobusi 2, 5 in 22).

Po uradnem delu v Veliki predavalnici, si boste lahko tudi ogledali prostore Fakultete za šport in Inštituta za šport.

Vabljeni!  

Informativni dan 2016.jpg