Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

2. FŠ sejem nove in rabljene zimske športne opreme

Ljubljana

2. decembra 2014 bomo v avli fakultete za šport organizirali 2. sejem nove in rabljene ZIMSKE ŠPORTNE opreme za študente FŠ.

Sejem bo potekal od 7:00 pa do 19:00. Sejemske artikle prinesite vsaj do 9. ure, seveda bo oddaja opreme možna tudi kasneje.

Prav tako bo možno kupiti tudi novo zimsko športno opremo. Trgovina Nordix iz Bleda bo ponujala artikle po znižani, sejemski ceni.

Ko boste opremo oddali, boste zapisani v register oddane opreme. V primeru, da bo oprema prodana, boste od 19:00 do 20:00 ure  (ali po 19:00 uri) denar lahko prevzeli z osebnim dokumentom.

Seveda bo možno kakšen kos, če ga ne potrebujete več, tudi podariti. Vso opremo, ki ne bo prodana, boste lahko prevzeli po 19. uri v avli FŠ ali pa v naslednjih dneh v kabinetu ŠOFŠ nasproti velike predavalnice.

Ker bi želeli, da sejem na naši fakulteti postane stalnica, vse študente, profesorje FŠ in delavce na naši fakulteti prosim, da se ga udeležite v čim večjem številu in prinesete čim več kosov zimske opreme, ki jih ne potrebujete več.

Več informacij na 040 789 343 ali ceboklijure@gmail.com

 

Sejem rabljene opreme 2014.JPG