Skoči na vsebino

Nadaljevanje vadbe v Športnem centru Fakultete za šport

datum: 21.05.2020

kategorija: Vadba

Spoštovani, obveščamo vas, da bomo s 23. majem 2020 nadaljevali z vadbami v dvorani za odrasle (z izjemo plesne fit vadbe), ki smo jih bili zaradi izrednih razmer primorani prekiniti, in podaljšali vadbo v poletje. Vse vadbe bodo potekale skladno s priporočili NIJZ in v skladu z določbami Odloka Vlade RS o začasnih pogojih za izvajanje športne dejavnosti (Uradni list RS, št. 70/20).

Vadbe v dvorani za otroke do nadaljnjega žal ostajajo odpovedane (telovajček, kobacaj s starši, gibalček, ABC atletika, atletika in atletsko tekaška vadba, ABC gimnastika, gimnastika, akrobat, ABC žogarija, ABC plezanja, plezanje,…). Do nadaljnjega prav tako ostajata odpovedana tudi plavalček in plavalec.

S plavanjem za odrasle, nadaljevalno šolo plavanja in rekreativnim plavanjem nadaljujemo takoj, ko bo vlada Republike Slovenije sprejela sklep, da se bazeni lahko uporabljajo tudi za rekreativno dejavnost.

Letošnja sezona se bo kot kaže zaključila v spremenjenih razmerah. Zahvaljujemo se vam za zaupanje in razumevanje, ki je bilo v tem času še kako pomembno. Želimo si, da še naprej ostanete naši zvesti obiskovalci, saj se bomo trudili ustvarjati odlične programe tudi v prihodnjih sezonah.

Športni pozdrav!

Ekipa Športnega centra Fakultete za šport