Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

ALPSKO SMUČANJE IN DESKANJE NA SNEGU 1 - OBVESTILO V ZVEZI Z LASTNIM BIVANJEM ZA PRIJAVLJENE ŠTUDENTE

datum: 08.12.2014

kategorija: obvestila za študente

Zaradi že narejenih rezervacij skupnega bivanja v kapacitetah Rogle (na podlagi vaših prijav do 6.novembra), kakršnekoli spremembe v zvezi z ureditvijo lastnega bivanja po tem datumu žal niso mogoče. Vsi, ki ste me o tem kakorkoli obvestili po zgoraj omenjenem datumu, vam želje žal ne moremo izpolniti. Po objavi prvaga obvestila 14.oktobra 2014 je bilo skoraj mesec dni za to več kot dovolj časa.

Na oglasni deski so objavljene končne skupine, upoštevajoč pravočasne potrditve študentov z lastenim bivanjem.

Spoštovani,
 

rok prijav za prisotnost na tečajih smučanja, ki bodo potekali na Rogli je potekel 6. novembra 2014 (oglasna deska v 1. nadstropju). Kot veste je do tega datuma bilo možno prijaviti tudi ali ima kdo od študentov urejeno lastno bivanje oz. karto. Vse zaznamke potrjenih prijav imamo dokumentirane in vas obveščamo, da zaradi že narejenih rezervacij skupnega bivanja kakršnekoli spremembe (razen v izjemnih okoliščinah) po zgoraj omenjenem datumu žal niso več mogoče. Po objavi prvaga obvestila dne 14.oktobra 2014 je bilo skoraj mesec dni za to več kot dovolj časa.
 

Na oglasni deski so objavljene končne skupine, upoštevajoč pravočasne potrditve študentov z lastenim bivanjem. Prosim, da preverite v kateri skupini ste in če so podatki v tabelah skladni z vašimi zaznamki do 6. novembra 2014.


Hvala za razumevanje in LP,
 

dr. Blaž Lešnik