Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

PRIJAVE NA TEČAJ ZA PRIDOBITEV STROKOVNEGA NAZIVA UČITELJ DESKANJA NA SNEGU - smer KIN in ŠT (Rogla, 15-20 februar, 2015

datum: 18.11.2014

kategorija: obvestila za študente

Tečaj za U1/2 deskanja na snegu bo potekal v okviru že razpisanega tečaja (Rogla, 15-20 februar 2015; izbirno) za prijavljene študente na smereh KINEZIOLOGIJA in ŠPORTNO TRENIRANJE.
Tečaj bo izveden le v primeru zadostnega števila prijav (min 10 in max 12 kandidatov). Prijave so veljavne s podpisom na oglasno desko za alpsko smučanje v prvem nadstropju in potrditvijo preko elektronske pošte do 10. decembra 2014.
Predvidena celotna cena 6-dnevnega tečaja na Rogli predvidoma znaša 374,00 EUR.

Glede na dejstvo, da je nekaj študentov smeri KINEZIOLOGIJA in ŠPORTNO TRENIRANJE izrazilo željo po udeležbi na tečaju za U1/2 iz deskanja na snegu, smo za njih pod določenimi pogoji pripravljeni organizirati tudi obratno različico tečaja in s tem možnost pridobitve naziva Učitelj deskanja na snegu. Tečaj bo izveden le v primeru zadostnega števila prijav (min 10 in max 12 kandidatov) na Rogli od 15-20 februarja 2015 (smer KIN/ŠT). V primeru, da omenjeni pogoj ne bo izpolnjen, ostanejo veljavne prijave na prvotno načrtovan program Alpsko smučanje in deskanje na snegu (4 KT)!
Predvideni stroški udeležbe na tečaju:
- bivanje skupaj s takso; 33,00 EUR/pol penzion na dan x 5 dni  = 165,00 €
- predvidena okvirna cena 6-dnevne smučarske karte (dnevna 6x14) = 84,00 €
- stroški nadstandardnih storitev (delo z licenciranim članom SLO DEMO TEAM-a, snemanje in uporaba video pripomočkov, stroški organizacije…) = 125,00;
Predvidena celotna cena 6-dnevnega tečaja na Rogli predvidoma znaša 374,00 EUR, natančen poračun stroškov pa bo realiziran po izvedbi tečaja!!!
Prijave na prosta mesta so možne do 10. decembra 2014  in so veljavne šele:
   1. s podpisom v spodnjo razpredelnico, pri čemer v razpredelnico vpišete ali imate bivanje oz. karto (z besedico »imam«) in stopnjo usposobljenosti iz deskanja na snegu (če ste že U1 deskanja na snegu) in 
   2. s potrditvijo udeležbe preko elektronske pošte na naslov blaz.lesnik@fsp.uni-lj.si . Po zapolnjenem številu mest v skupini, prijave ne bodo več mogoče. Na podlagi prijav bodo vsem prijavljenim na dom poslani računi, ki jih je potrebno poravnati do 1. februarja 2015, ko bo na podlagi realiziranih nakazil podano tudi zadnje obvestilo o izvedbi oziroma možni odpovedi tečaja.
Pomembna informacija: v ceno tečaja ni vštet strošek literature in opravljanja paraktičnega dela izpita pred člani DIK

Lep pozdrav, Blaž L.