Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Izvleček zapisnika KŠZ z dne 17. 9. 2014

datum: 18.09.2014

kategorija: obvestila za študente

Sklepi o vlogah in navodila za vpise

Objavljamo izvleček zapisnika Komisije za študijske zadeve  z dne 17. 9. 2014.

Upoštevajte:

Vpis za vse študente s pogoji oz. po sklepih KŠZ je možen še v PETEK, 19. 9. 2014, od 10.00 do 12.00  v Študentskem referatu (upoštevajte navodila za vpise na intranetu - vpisni list, dokumenti ...!)

Študenti, z zavrnjeno vlogo za prepis iz izrednega na redni študij, a s pogoji za vpis v višji letnik, pošljite sporočilo za odprtje vpisnega lista na z zadevo: vpis v višji letnik - izredno (v primeru, da se želite vpisati v višji letnik - izredno, ker imate pogoje).

Prav tako pošljite sporočilo za odprtje vpisnega lista študenti, z zavrnjeno vlogo za vpis v višji letnik, ki pa izpolnjujete pogoje za ponovni vpis, in se želite vpisati ponovno.

Študenti, z odobreno vlogo za nadaljevanje študija po merilih za prehode (prehod na drug študijski program), počakajte na sklep o prehodu, ki ga boste prejeli na dom v naslednjem tednu. S sklepom boste prejeli tudi obvestilo o terminu vpisa (do 30. 9. 2014).

Študenti, ki  izpolnjujete pogoje z vpis v višji letnik/ponovno glede na status športnika, še naprej pošiljate sporočila za odprtje vpisnega lista na .

 

Rok za oddajo dokazil (zaključek študija) za vpis na magistrske študijske programe v študijskem letu 2014/15 na Fakulteti za šport se podaljša do ponedeljka, 22. 9. 2014, do 12.00.

 

 

 

Lep pozdrav,

Študentski referat