Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

ALPSKO SMUČANJE - POMEMBNO OBVESTILO VSEM, KI PRIJAVLJAJO SVOJO PRISOTNOST NA TEČAJIH (ROGLA IN POHORJE)

datum: 23.10.2013

kategorija: obvestila za študente

Vse, ki na oglasni deski za alpsko smučnje prijavljate svojo prisotnost, obveščamo, da so prijave s "kljukicami" namesto besedice "imam" NEVELJAVNE!

Spoštovani študentje,

vse, ki na oglasni deski za alpsko smučnje prijavljate svojo prisotnost, obveščamo, da so prijave ob vaših imenih s "kljukicami" namesto besedice "imam" NEVELJAVNE!

Zato vas še enkrat prosim, da pri prijavi natančno upoštevate napisana navodila.
V kolikor ne želite koristiti bivanja v okviru tečaja (in imate torej v bližini zagotovljeno svoje bivanje, enako pa velja tudi za karto) pod stoplec BIVANJE in pod STOPLEC karta ob vaših imenih napišete besedico "imam".

Morda tudi ni odveč, da na tem mestu opozorimo na dejstvo, da aktivnosti v okviru tečaja potekajo preko celega dne, kakšen dan pa tudi poznega večera. Zato je tako z vidika oddaljenosti,  organizirane prehrane, predvsem pa prisotnosti na obveznih vajah in drugega vsekakor lažje, če ste nameščeni v ponujenih kapacitetah.

Prisotnost na vajah je 100% obvezna, zato v povezavi z oddaljenostjo bivanja in drugimi morebitnimi težavami za časa poteka tečaja ne bo nobene tolerance.

Sicer pa se vidimo jutri ob 14.00 na uvodnem predavanju v Veliki predavalnici.

Hvala za razumevanje in LP, dr. Blaž Lešnik