Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Masažna in eterična olja - neobvezno predavanje

datum: 02.04.2013

kategorija: obvestila za študente

V ponedeljek, 08. 04. 2013, bo na Fakulteti za šport ob 17.00 uri v veliki predavalnici neobvezno predavanje o masažnih oljih. Predavanje, ki bo usmerjeno predvsem k praktičnim nasvetom, je namenjeno študentom vseh letnikov FŠ, ki so bodisi že pridobili informacije iz masaže ali pa jih to področje zanima.

Predavateljica, ga. Melani Kovač je certificirana aromaterapevtka in ena vodilnih poznavalk tega področja v Sloveniji. Izobraževala se je v tujini, je avtorica knjig s področja aromaterapije.

Predavanje bo trajalo približno 2 uri in je brezplačno.

 

Predvidene vsebine:

Uporaba osnovnih in eteričnih olj za izdelavo mešanic za sprostitev bolečih mišic, relaksacija masirancev, blažitev posledic stresa, zaščita pred glivicami ipd., pri masaži. Kontraindikacije in ustrezni ukrepi. Priprava prostora s pomočjo uporabe eteričnih olj: izparilniki ipd., ter s tem povezan vpliv nekaterih eteričnih olj na doseganje želenega počutja. Predstavitev receptov in primerov mešanic, ter na kaj je potrebno biti pozoren pri uporabi in mešanju eteričnih olj. Praktična demonstracija priprave olja za masažo.

 

 

Vabljeni in lep pozdrav!

Zoran Jarnovič