Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

OBVESTILO USMERJEVALCEM ALPSKEGA SMUČANJA (SMER ŠT IN 4. LETNIK - USM)

datum: 11.02.2012

kategorija: obvestila za študente

S praktičnim delom vsebin v okviru predmeta Alpsko smučanje (Šport A in prosti izbirni predmet ŠT) nadaljujemo v mesecu marcu in sicer v dveh delih:

- prvi del (praktične vsebine predelave tekmovalnih elementov šole smučanja, trening tehnike izven postavitev in uvod v postavitve) bo potekal na Arehu od 12. do 14. marca 2013,

- drugi del (trenerski tečaj) bo potekal na Rogli v času od 25. do 29. marca 2013.

Prisotnost vseh študentov izbirnih vsebin (Šport A in prosti izbirni predmet ŠT) je obvezna. V primeru neopravičene odsotnosti odsotnosti bo potrebno poravnati nastale stroške in vsebine nadoknaditi.

 Spoštovani,

ker v mesecu decembru zaradi slabih snežnih razmer napovedanih vaj nismo mogli realizirati, bomo skladno z zadnjim obvestilom (iz 14. decembra 2011), vse praktične vsebine v okviru predmeta realizirali v mesecu marcu 2012. Dinamika poteka vaj na snegu bo potekala v dveh delih in sicer:

- Prvi del bomo strnjeno izvedli praktične vsebine predelave zahtevnejših elementov šole smučanja, trening tehnike izven postavitev in uvod v postavitve, potekal pa bo od 3. do 8. marca 2012 na Arehu z začetkom v soboto, 3. marca 2012 ob 8.30 zjutraj (zbor v jedilnici Hotela Areh). Strošek prvega dela programa, v katerem združujemo dvoje usmerjanj iz decembra je 332,00 € (cena 5 nočitev v Hotelu Areh je 160,00 €, cena 6 dnevne karte je 96,00 €, strošek najema prog, uporabe količkov, vrtalk, video pripomočkov, dela z licenciranim demonstratorjem in drugih pripomočkov je 76,00 €). Prisotnosti na prvem delu usmerjanja so opravičeni vsi usmerjevalci, ki se v istem času udeležujejo zelo podobnega programa za pridobitev strokovnega naziva U3/2 (za njih velja obvestilo na intranetu iz 9.2.2012).

- Drugi del vaj bo vezan na predelavo tekmovalnih elementov tehnike vseh disciplin alpskega smučanja in postavljanje prog, predvidoma pa bo realiziran na Rogli v času od 19. do 23. marca 2012. Natančen strošek prisotnosti na drugem delu usmerjanja bo objavljen v naslednjih dneh.

Prisotnost vseh študentov izbirnih vsebin (smer ŠT in 4. letnik USM) je tako na prvem kot tudi drugem delu vaj obvezna. Potrditi jo morate preko elektronskega naslova blaz.lesnik@fsp.uni-lj.si najkasneje do 27. februarja 2012. Za točen obračun stroškov mi prosim sporočite tudi, če imate že urejeno svoje bivanje oziroma smučarsko karto.

Preko istega naslova sem vam na voljo tudi v zvezi z morebitnimi dodatnimi vprašanji.

S spoštovanjem,

dr. Blaž Lešnik