Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

ALPSKO SMUČANJE IN DESKANJE NA SNEGU - UVODNO PREDAVANJE; VEP, 24.10. 2013 OB 14.00

datum: 07.10.2013

kategorija: obvestila za študente

Za študente FŠ (smeri ŠV, KIN in ostale), ki bodo v študijskem letu 2013/14 v sklopu obveznih ali izbirnih vsebin prvič prisostvovali na tečajih iz alpskega smučanja in deskanja na snegu, bo uvodno predavanje v četrtek, dne 24. oktobra 2013 ob 14. uri v veliki predavalnici FŠ.

Za študente FŠ (smeri ŠV, KIN in ostale), ki bodo v študijskem letu 2013/14 v sklopu obveznih ali izbirnih vsebin prisostvovali na tečajih iz alpskega smučanja in deskanja na snegu, bo uvodno predavanje v četrtek, dne 24. oktobra 2013 ob 14. uri v veliki predavalnici FŠ.

Na predavanju bodo podane osnovne informacije v zvezi s potekom tečajev, potrebno opremo in drugim, kar je pomembno vedeti, da bodo tečaji na Rogli oziroma na Pohorju tekli po načrtih.

Informacije, ki bodo podane na predavanju, so pomembne zlasti za študente, ki se tečajev alpskega smučanja v okviru FŠ udeležujejo prvič. Zato je predavanje obvezno za študente 2. letnika na smeri ŠV in tudi za študente ostalih smeri, ki se omenjenih tečajev udeležujejo prvič.

Predavanje se bo začelo točno ob 14.00 in bo trajalo eno šolsko uro. Zato prosim, da ne zamujate!!!!

Hvala in Lep pozdrav,

dr. Blaž Lešnik