Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

RAZPIS PROSTIH IZBIRNIH PREDMETOV na programih ŠT in ŠV v 2011/12

datum: 18.05.2011

kategorija: obvestila za študente

Za letošnji 1. in 2. letnik ŠT in 2. letnik ŠV

Študentom letošnjega 1. in 2. l. ŠT in 2. l. ŠV!

Na osnovi dogovorjenega na sestanku o prostih izbirnih predmetih (12. maja), v priponki objavljamo seznam predmetov med katerimi lahko izbirate za izvedbo v študijskem letu 2011/12.

Izhodišča:

Študenti 2. in 3. l. ŠT v študijskem letu 2011/12 boste imeli na predmetniku "Izbirni predmet 7", ki predstavlja proste izbirne predmete za skupaj 6 KT. Študenti 3. l. ŠV v 2011/12 pa boste imeli na predmetniku "Izbirni predmet 2" za skupaj 12 KT, ki prav tako pomeni proste izbirne predmete. Študenti si v okviru te kategorije (izb. predmet 7 oz. 2) lahko izberete katerikoli predmet študijskih programov FŠ ali drugih članic UL, problem pri tem pa predstavlja verjetnost prekrivanja urnika obveznih predmetov z želenimi. Na FŠ zato ponujamo seznam predmetov in predmetnih sklopov za katere bomo zagotovili, da se vam ne bodo prekrivali z urnikom ostalih predmetov.

V priponki (spodaj) je seznam vseh možnosti, ki jih ponujamo na fakulteti in za katere bomo zagotovili prostor v urniku (nepokrivanje z urnikom obveznih predmetov). Pod seznamom so tudi posamezne predstavitve nekaterih  ponujenih predmetov. Seznam sproti dopolnjujemo, v splošnem pa velja, da se o vsem kar vas zanima v zvezi z vsebino in izvedbo ponujenih predmetov, pozanimajte na govorilnih urah profesorjev posameznih predmetov.

POJASNILO ZA ŠTUDENTE ŠT: Ker so predmetni sklopi ponujeni le v obsegu 12 KT, boste študenti letošnjega 1. letnika ŠT, ki bi želeli izbrati predmetni sklop, na predmetniku  2. letnika pa imate le 6 KT splošnih izbirnih predmetov, lahko kljub temu  izbrali posamezen predmetni sklop za 12 KT, kar  bo  pomenilo, da boste celoten predmetni sklop opravili v 2. letniku (namesto le predvidenih 6 KT), zato pa vam v 3. letniku splošnih izbirnih predmetov ne bo treba več opravljati (vpisalo se vam bo že opravljenih 6 KT). Letošnji študenti 2. letnika ŠT lahko izberete le posamezne proste izbirne predmete za skupaj 6 KT!

Na intranetu je od 23. maja 2011 objavljena spletna prijavnica, ki jo morate izpolniti  do 3. junija 2011!

Opomba: pri izbiri posameznih izbirnih predmetov za skupaj 6 ali 12 KT lahko ti vrednosti presežete za do 2 KT. V primeru večjega presežka se pred izpolnjevanjem obrnite na Študentski referat!

 

Priponka: Seznam prostih izbirnih predmetov in predmetnih sklopov za študijsko leto 2011/12.

 

 Posamezne predstavitve predmetov in predmetnih sklopov:

Fitnes za 12 KT

Alpsko smučanje za 12 KT

Atletika za 12 KT

Rokomet za 12 KT

Košarka za 12 KT

Tenis za 12 KT

Namizni tenis za 12 KT

Badminton za 12 KT

Odbojka za 12 KT

Ples za 12 KT

Aerobika za 12 KT

Turno kolesarstvo za 4 KT

Avtonomno potapljanje za 4 KT

Geografija gorskih območij za4 KT

Judo za 4 KT

Športno plezanje 1 za4 KT

Teorija športne rekreacije za 6 KT

Jadranje na deski za 4 KT

Nordijska hoja in tek 1 in 2 (po 2 KT)

Šport, športna rekreacija in varstvo narave za 4 KT

Elementarna športna vzgoja za 9 KT

Prilagojena športna vzgoja za 9 KT

Osnove potapljanja na vdih za 3 KT

Joga za 4 KT

Socialne veščine za učitelje in trenerje za 4 KT

 

 

 

Za splošne informacije se lahko oglasite  v Študentskem referatu ali pišete na:

 

Lep pozdrav,

Študentski referat