Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Informativni dan - javni razpis kadrovskih štipendij za študente športnih smeri

datum: 15.09.2010

kategorija: obvestila za študente

Informativni dan v torek, 21.9.2010 ob 14.00 na Fakulteti za šport.

Pozdravljeni!

 

Ministrstvo za šolstvo in šport je objavilo javni razpis kadrovskih štipendij za študente športnih smeri. Karierni center Fakultete za šport v torek, 21.9.2010 ob 14.00, pripravlja informativni dan, na katerem boste zvedeli podrobnosti o razpisu. Informativni dan bo potekal v prostorih Fakultete za šport, Gortanova 22, 1000 Ljubljana. Udeležite se ga in si povečajte možnost, da bo vaša prijava na razpis uspešna. Razpis vam bo predstavil g. Dušan Hauptman, ki je na Ministrstvu za šolstvo in šport zadolžen za prav za ta razpis.

 

Več informacij o razpisu lahko najdete na: http://www.mss.gov.si/si/okroznice_razpisi_in_javna_narocila/javni_razpisi/?tx_t3javnirazpis_pi1%5Bshow_single%5D=1075. Podobna obvestila bo Karierni center Fakultete za šport v prihodnje objavljal na spletnih straneh Fakultete za šport http://www.fsp.uni-lj.si/cvus/poklicno_svetovanje/ pod točko aktualni razpisi.

 

Karierni center Fakultete za šport bo zagotavljal bodočim študentom, študentom in diplomantom celostno podporo pri študijskem in kariernem odločanju. V okviru športnih programov Športnega centra bo v povezovanju s pedagoškim procesom, zlasti pedagoškim usposabljanjem na posameznih predmetih, nudil možnosti kakovostnih prvih pedagoških izkušenj našim študentom. Takšen pristop bo omogočal organizacijo najbolj kakovostne in zaradi izjemnih prostorskih možnosti, najbolj pestro športno vadbo na enem mestu v Sloveniji. Študentom bomo tudi svetovali pri načrtovanju kariere in jim pomagali graditi njihove zaposlitvene kompetence ter jim skušali olajšati prehod v prvo zaposlitev (vključujoč vse aktivnosti od navodil za pisanje življenjepisa do priporočil za delo na podlagi njihovega dela v Športnem centru). 

 

 

Katarina Bizjak

 

Karierni center Fakultete za šport

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za šport