Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Plačila izpitov in drugih storitev po ceniku UL - elektronsko poslovanje

datum: 05.06.2014

kategorija: novice

Elektronsko poslovanje

 

Vse študente obveščamo, da je na fakulteti uvedeno elektronsko poslovanje z računi.

Račune boste od danes naprej prejemali v PDF obliki na vaš elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob vpisu.

Za uspešno poslovanje z e-računi je nujno, da so vaši elektronski naslovi v sistemu VIS pravilni. Zato vas prosimo, da v VIS-u, v meniju  »Moji podatki / Osebni podatki« preverite pravilnost vašega elektronskega naslova oz. ga vpišete, če e-poštnega naslova slučajno še nimate vpisanega.

Vsi vaši računi od današnjega datuma naprej, vam bodo v VIS-u na voljo v PDF obliki v meniju  »Moji podatki / Moje finance«, kjer boste lahko spremljali tudi status računa (za plačilo, plačan ...).

V primeru, da želite še naprej prejemati račune z navadno pošto (v papirnati obliki), nam to sporočite na naslednji e-naslov: referat@fsp.uni-lj.si.

 

Prijave/odjave

 

Na izpite se vsi prijavljate v sistemu VIS (tudi plačniki). Če morate izpit plačati (4. - 6. opravljanje oz. 1.-6. opravljanje za  osebe brez statusa), vas sistem na to opozori. Ob uspešni prijavi boste v sistemu dobili obvestilo, da boste v nekaj dneh po izpitnem roku prejeli račun za plačilo. Račun morate plačati do roka za plačilo, sicer v nadaljevanju sistema VIS ne boste mogli uporabljati.

Prijave na izpit so možne najkasneje 3 dni  pred izpitom, enako velja za odjave (Primer: Izpit je v ponedeljek, zadnji dan za prijavo/odjavo  v sistemu je petek do 24h). Kasnejša odjava je, v skladu s 144. členom  Statuta UL, možna le v primeru višje sile (dokazilo pokazati  profesorju).

V ŠTUDENTSKEM REFERATU PRIJAVE/ODJAVE NISO MOŽNE.

 

Vsa druga plačila  prav tako potekajo prek sistema VIS; študent, ki mora v skladu z veljavnim cenikom UL plačati določeno storitev/potrdilo (manjkajoče obveznosti, potrdilo o opravljenih obveznostih...) se oglasi v Študentskem referatu, kjer odda naročilo. Račun za plačilo prejme na e-poštni naslov v nekaj dneh od naročila.