Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Vpis sprejetih novincev v 2. roku - dopolnjeno

datum: 20.09.2013

kategorija: novice

Vpis v drugem roku sprejetih kandidatov v 1. letnik bo v sredo, 25. in četrtek, 26. 9. 2013, v Študentskem referatu Fakultete za šport, po navodilih, ki jih boste prejeli po pošti.

 

Podrobna navodila za vpis boste prejeli s pošto na dom, objavljamo pa  povezave, na katere se sklicuje  obvestilo, ki ga boste prejeli:

 

Navodila za elektronsko izpolnjevanje vpisnega lista

Opis prostih izbirnih predmetov na programu Kineziologija (preberite pred izpolnjevanjem predmetnika v vpisnem listu za program Kineziologija!)

 

Ko zaključite z elektronskim izpolnjevanjem vpisnega lista vaš vpis še ni končan!

Z natisnjenim in podpisanim vpisnim listom ter vso zahtevano dokumentacijo pridete zaključit vpis na Fakulteto za šport, v sredo, 25. 9. ali v četrtek, 26. 9. 2013.

 

NAROČNINA NA REVIJO ŠPORT:

Ob vpisu prejmete tudi revijo ŠPORT, ki je osrednja strokovna revija na področju športa in športne vzgoje v Sloveniji  in tako predstavlja nepogrešljivo študijsko literaturo za študente Fakultete za šport. Naročnina na revijo ŠPORT je za študente 1. letnika FŠ obvezna. Letno naročnino poravnate  skupaj z vpisnimi stroški (10 EUR ob  60% popustu). Na leto izideta dve številki.

 

V primeru, da na vpis ne morete priti osebno, vas, z vsemi zahtevanimi dokumenti, lahko pride vpisat oseba, ki ji napišete pooblastilo. V kakršnemkoli drugem primeru za dogovor obvezno pokličite na tel.:01/5207 772, sicer vpis kasneje ne bo več možen.

 

 

Lep pozdrav,

Študentski referat