Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Univerza v Ljubljani vabi na izobraževanja v okviru projekta "KUL"

datum: 07.05.2013

kategorija: novice

Univerza v Ljubljani, v okviru projekta KUL - »Kakovost – Univerza v Ljubljani", ponuja sklop vrhunskih praktičnih izobraževanj.

 

UČINKOVITO DELOVANJE SKUPIN

Na Univerzi v Ljubljani se zaposleni na različnih ravneh in v različnih oblikah srečujemo z delom z ljudmi - izobražujemo, mentoriramo študente, delujemo v timih, koordiniramo naloge, vodimo projekte ... Ključno pri našem delu je, da smo vešči orodij, ki nam omogočajo, da smo pri tem delu uspešni, učinkoviti in zadovoljni.

Več o vsebini, izvajalcih in terminih najdete v prilogi. Izobraževanja so brezplačna.

  

OSNOVE VISOKOŠOLSKE DIDAKTIKE

Glavni cilj programa je pridobitev znanja in spretnosti potrebna za uspešno visokošolsko poučevanje, podpiranje kakovostnega učenja, kakovostno preverjanje in ocenjevanje znanja ter znanja potrebna za evalviranje in izboljševanje pedagoškega procesa.

Več o vsebini, izvajalcih in terminih najdete v prilogi. Izobraževanja so brezplačna.

 

E-učenje za visokošolske učitelje in sodelavce

Udeleženci izobraževanja se bodo seznanili s procesi e-učenja s kognitivnega in socialnega vidika in spoznali proces načrtovanja ter izvajanja e-učenja. Delo bo večinoma potekalo v spletni učilnici in bo izredno praktično naravnano. Delo v e-učilnici bo temeljilo na individualnih in skupinskih aktivnostih, s katerimi se bodo udeleženci spoznavali z značilnostmi nudenja pedagoške podpore v e-izobraževanju in drugimi glavnimi vidiki, ki jih mora tutor v e-izobraževanju upoštevati pri načrtovanju svojega dela. Udeleženci se bodo ob teh temah spoznavali tudi s spletnimi orodji za izvajanje izobraževalnega procesa, ki so na voljo v okolju Moodle in v okviru delavnice nekatere tudi praktično uporabili pri pripravi lastnih e-gradiv.

Več o vsebini, izvajalcih in terminih najdete na spletni strani. Izobraževanja so brezplačna.