Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Moj SLOfit - SPLETNI PRVAK NA FESTIVALU WEBSI

datum: 21.09.2022

kategorija: novice

Slovenska digitalna olimpijada, kot bi lahko poimenovali festival WEBSI, je s podelitvijo nagrad že enajstič zapored postregla z odgovorom na vprašanji: Kdo je dober? Kdo zna? In projektu Moj SLOfit Fakultete za šport podelila naziv WEBSI PRVAK V KATEGORIJI LOGIN

A projekt WEBSI prvenstveno vendarle ni namenjen podeljevanju nagrad. Njegovo poslanstvo je namreč dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte ter njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja in nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni. 

Zakaj so torej izbrali projekt Moj SLOfit? Nekaj misli žirije ... 

"Čestitke za tako dobro izveden in obsežen projekt. Super se mi zdi, da je res nazorno prikazana tudi statistika, da se lahko primerjamo v realnem času in obdobju za nazaj." Miha Lavtar, lastnik in direktor, Optiweb, d. o. o. 

"Izjemna baza in koristnost aplikacije, ki bi morala vsaj za šole postati obvezna." Primož Inkret, izvršni direktor, PM, poslovni mediji, d. o. o. 

"… Gibalne sposobnosti mladostnikov so se zmanjšale za 10%, kar je znak za alarm. Zato je ta projekt še kako na mestu in potreben." Uroš Cuder, direktor medijskih strategij, Media Publikum, d. o. o. 

PPonosni lastnik nagrade