Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Sprejem brucev na Fakulteti za šport in Pozdrav brucem 2020 v interaktivni spletni izvedbi

datum: 02.10.2020

kategorija: novice

Letošnji Pozdrav brucem bo potekal v nekoliko drugačni izvedbi, pa vendar bomo z njim bruce in brucke pospremili v novo študijsko leto, tako kot to tradicionalno počnemo že mnogo let.

Zaradi posebnih okoliščin, ki trenutno vladajo naši državi, bomo študente povabili, da se v varnem zavetju spleta spoznajo s članicami Univerze v Ljubljani, njenimi zaposlenimi, univerzitetnim mestom in drugimi študenti. Na 1. oktobra bodo čez celoten dan na voljo vsebine na spletu, do njih pa bodo študenti lahko dostopali še čez celo leto.

Na interaktivni spletni strani se bodo predstavile posamezne članice, študente pa bodo skozi video vsebine pozdravili tudi vsi dekani, ter jih v novo študijsko leto pospremili s posebnim nagovorom. Postavili bomo »virtualne stojnice«, oziroma zavihke, na katerih se bodo predstavile tudi druge s študijem povezane dejavnosti.

Za spletno stran pripravljamo tudi posebne vsebine,ki bodo študente opremile z uporabnimi znanji in veščinami vsake izmed 26 članic. Tako bomo letošnjim bruckam in brucem pripravili prav poseben vstop v Univerzo v Ljubljani in jim dali možnost spoznavanja znanj iz vsake fakultete in akademije UL.

Študentje ste vabljeni k spremljanju Instagram profila @studentskisvetul in @uni_lj za več informacij o Pozdravu brucem 2020.

#pozdravbrucem2020 #studentskisvetul #univerzavljubljani

Nekaj utrinkov s sprejema brucev na Fakulteti za šport, ki se je odvijal 1. in 2. 10. 2020, pa si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.