Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Seminar na Fakulteti za šport - KONDICIJSKO TRENIRANJE

od 17.05.2016 do 19.05.2016

Ljubljana

Fakulteta za šport pričenja z organizacijo seminarjev na temo kondicijskega treniranja. Seminar bo vsaj en na leto, odvisno o izkazanega interesa. Vsak seminar bo posvečen eni ožje usmerjeni tematiki.

Prvi bo usmerjen v gibalno sposobnost moči. Na seminarju bodo predavali priznani strokovnjaki s področja Slovenije in Hrvaške.

V kolikor bi vas, ali vaše člane tematika utegnila zanimati vas vabimo, da se nam pridružite na seminarju, ki bo v četrtek, 19.5.2016 od 8:30 do 17h na Fakulteti za šport v Veliki predavalnici.   

Več podrobnosti boste našli v pripetem vabilu. Za prijavo vas prosimo, da uporabite pripeto prijavnico ter spodnja navodila. Cena udeležbe na seminarju je 40,00€.  

Način prijave in plačila
Prijavite se s pomočjo priložene prijavnice, ki jo morate poslati po elektronski pošti na naslov . Prijavnica mora vsebovati vse podatke, žige in podpise v kolikor bo plačnik seminarja pravna oseba. Na prijavnici označite ali boste plačali po predračunu ali v gotovini na dan seminarja, pred pričetkom seminarja. Na podlagi prejete prijavnice bo kandidat (v kolikor boste izbrali to možnost plačila) na svoj elektronski naslov, oziroma elektronski naslov plačnika prejel predračun, ki je osnova za plačilo tečaja.   

Rok za prijavo
Rok za prijavo je četrtek, 19.5.2016. Na dan seminarja je možno prijavnico izpolniti na mestu za registracijo. V kolikor se prijavite na dan seminarja je obvezen način plačila z gotovino na mestu za registracijo in plačila.  

Potrdilo in pridobljene kompetence
Vsak udeleženec bo prejel potrdilo o udeležbi. Zaposleni v VIZ boste lahko potrdilo uveljavljali pri vaših vlogah za napredovanje, seminar pa v tem trenutku (še) ni ovrednoten s točkami, ki jih podeli MIZŠ.  

Kontakt
Več informacij lahko dobite na elektronskem naslovu ali na telefonski številki 01 520 77 52.  

Flyer2.jpg