Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Dobrodelna akcija zbiranja športne opreme

Ljubljana

Logo_gibanje za voljo2.jpg

Na naši fakulteti se začenja vadba v sklopu projekta »Gibanje za voljo in Volja za gibanje«, ki je namenjena odraslim iz socialno šibkih družin. Z vadbo želimo izboljšati njihovo zdravstveno stanje in počutje. Upamo, da bomo s spodbujanjem gibalne dejavnosti izboljšali tudi raven njihove samoaktivnosti in jim s tem pomagali k bolj učinkovitemu soočanju z vsakdanjimi težavami.

Na vadbo smo povabili odrasle, ki so se znašli v težki finančni stiski in ki si težko privoščijo nakup športne opreme zato vas prosimo, da bo svojih močeh pomagate z doniranjem opreme, ki je ne potrebujete več. Potrebovali bi predvsem superge, trenirke, športne majice in hlače ter vetrovke za vadbo v naravi. Če imate morda tudi otroško športno opremo, ki je ne potrebujete več, bo več kot dobrodošla.

Partner v projektu je Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, to je organizacija, ki pomaga socialno šibkim ljudem iz naše neposredne soseščine. Njim bomo donirali vso tisto opremo, ki je naši vadeči ne bodo mogli uporabiti.

Dobrodelno akcijo organiziramo skupaj s Študentsko organizacijo naše fakultete. Želimo si, da bi na ta način vsak izmed nas – torej študenti in zaposleni – po svojih močeh pomagal družinam, ki so se znašle v stiski.

Opremo bomo zbirali v ponedeljek 9. 3. in v torek 10. 3. 2015. Prosimo vas, da (čisto in oprano) opremo prinesete v pisarno študentske organizacije (nasproti velike predavalnice) med 10. in 13. uro.

 

Vnaprej lepa hvala za vašo srčnost in dobrodelnost!

 

Lepo vas pozdravljamo sodelavke na projektu (Saša, Katja in Petra), študenti, ki bodo vadbo vodili in študentska organizacija FŠ.