Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Karierni center na Fakulteti za šport

Ljubljana

Obveščamo vas, da je z novembrom na Fakulteti za šport ponovno pričel delovati Karierni center. Karierna svetovalka Katja Oblak bo za študente FŠ na voljo vsak petek med 8. in 14. uro v pisarni št. I 72.

 

Karierna svetovalka vam nudi osebno svetovanje. Nanjo se lahko obrnete z vprašanji, povezanimi z:

  • pripravo pisnih in osebnih predstavitev potencialnim delodajalcem (kako pripraviti dobro motivacijsko pismo in CV, kako se osebno predstaviti delodajalcu ipd..);
  • osebno svetovanje načrtovanjem kariere v času študija (priprava kariernega načrta, načini povezovanja z delodajalci, pridobivanje delovnih izkušenj, mreženje, članstvo v strokovnih društvih in organizacijah ipd.);
  • aktivnostim v času študija z namenom večanja zaposljivosti po diplomi;
  • zaposlitvenimi možnostmi po končanem študiju;
  • nadaljevanjem študija;

 

Kontakt:

KATJA OBLAK, karierna svetovalka

E-naslov:

 

Na svetovalko se lahko obrnete kadarkoli v času uradnih ur. Zaradi želje po kakovostnejšem delu je zaželeno, da se na svetovanje predhodno najavite na svetovalkin elektronski naslov. Tako se bo svetovalka na samo delo lahko lažje pripravila.

 

Karierni center na FŠ bo v letošnjem študijskem letu skrbel predvsem za aktivno in učinkovito povezovanje z delodajalci v obliki predstavitev podjetij in obiskov v delovna okolja. V kolikor želite biti informirani o delavnicah, predstavitvah in obiskih delodajalcev za študente Fakultete za šport, pošljite e-mail z besedo Prijava FŠ na in redno spremljate spletno stran KC UL.

 

Več informacij lahko dobite tudi na spletni strani Kariernega centra Fakultete za šport oz. pišete na .