Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Z diplomo v roki pogumno v svet zaposlitve

Ljubljana

Končno je diploma v vaših rokah! Kako in kam zdaj?! Iskanje prve zaposlitve po diplomi ni »mačji kašelj«, zato vam ponujamo nekaj usmeritev, ki vam bodo pomagale pri hitrejšem in uspešnejšem iskanju prve zaposlitve.

 

Najdete jih na brezplačni delavnici za študentke in študente FDV, FA in FŠ

Z diplomo v roki pogumno v svet zaposlitve

 

Delavnico bo vodilaBlanka Tacer

Kdaj: 26.2.2013

Kje: predavalnica 10, FDV

Ura: od 9.00 do 12.00

 

Na delavnico se morate predhodno prijaviti, saj je število mest omejeno. Prijave zbiramo do 21.2. 2013.

Prijavite se TUKAJ.

 

Za dodatne informacije se obrnite na Urško Sazonov oz. na e-mail naslov: .

Delavnica je namenjena samo študentkam/študentom z veljavnim študentskim statusom. V primeru premajhnega števila prijavljenih si pridržujemo pravico do odpovedi delavnice/seminarja. S prijavo na dogodek dovoljujete fotografiranje in snemanje ter objave na socialnih omrežjih na profilu ter za potrebe promocije storitev Kariernih centrov Univerze v Ljubljani.

V kolikor se delavnice, na katero ste se prijavili, ne boste udeležili, morate to pisno sporočiti vašemu kariernemu svetovalcu, vsaj 2 dni pred izvedbo dogodka. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico, da vam omejimo možnost sodelovanja na prihodnjih dogodkih v organizaciji KC UL.

 

Veselimo se srečanja z vami!

Ekipa kariernih centrov UL

www.kc.uni-lj.si

 

Na delavnici se boste seznanili s temam:

  • stanje in trendi na trgu delovne sile,
  • pričakovanja delodajalcev glede mladih diplomantov,
  • kje in kako iskati zaposlitev,
  • podjetništvo in druge oblike zaposlitve,
  • priprava pisne in osebne predstavitve.

 

O izvajalki delavnice

Blanka Tacer

Mag. Blanka Tacer, psihologinja in ekonomistka, se strokovno posveča psihologiji dela in organizacij ter podjetništvu. Deluje kot coach, trenerka in svetovalka. Vodi individualne coaching programe za vodje in timske coaching programe za zaključene time. Njeni izobraževalni programi zajemajo razvoj vodstvenih veščin, zagotavljanje kakovostne storitve, intenzivne delavnice inovativnosti in delavnice v podporo kadrovski funkciji (izbor novih sodelavcev, uvajanje kompetenc, letni razgovori). Z veseljem vodi tudi razgibane teambuilding programe za razvoj timskega dela. Sodeluje z gospodarstvom in šolstvom. Pri Društvu psihologov Slovenije opravlja delo predsednice Sekcije za psihologijo dela in organizacij, na Fakulteti za management pa predava podjetništvo. Je tudi članica American Society for Training & Development. Svoj osebni in strokovni razvoj stalno nadgrajuje z izobraževanji doma in v tujini. Na University of Cambridge je zaključila enoletno usposabljanje iz coachinga. Je NLP mojster praktik in kvalificirana SDI uporabnica.