Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Pridobite znanje za poklic na področju športa na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani

Ljubljana

Zavedamo se svojih priložnosti, ki nam jih ponuja čas, v katerem živimo, zato sta naši vodili spremljanje in uvajanje novosti.

Že več kot 50 let smo vodilna institucija na področju raziskovanja in izobraževanja učiteljev, trenerjev ter drugih strokovnih delavcev v športu. V svoji zgodovini smo na poklicno pot pospremili več kot 50 generacij in več kot 10.000 strokovnih delavcev. Mnogi od njih so pisali slovensko športno zgodbo o uspehu, zato so številni cenjeni pri nas in v tujini.

Na Vaši poklicni poti na področju športa lahko pomagamo tudi Vam. Vabimo Vas, da se vpišete v zanimive študijske programe, ki smo jih še posebej prilagodili novim zaposlitvenim priložnostim in potrebam trga.

Pri nas Vas bodo izobraževali najboljši učitelji – vodilni strokovnjaki – v novih prostorih, ki so opremljeni z najsodobnejšo opremo.

Get the Flash Player to see this player. 

Pridobili boste poklicne kompetence, ki bodo vključevale splošna teoretična znanja in številna specifična. Osvojili jih boste neposredno v praksi pri naših sodelavcih na šolah, v reprezentancah in športnih panožnih zvezah.

Želimo biti študentom "prijazna  fakulteta", zato omogočamo vsem našim študentom osebni pristop.

Izberite študij na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani in se nam pridružite – ne bo vam žal.

 

dekan, prof. dr. Milan Žvan

prodekan, prof. dr. Branko Škof

 

Bili smo tudi na INFORMATIVI (povezava na spletno stran), ki je bila v petek, 1.2. in soboto, 2.2.2013.  

Vse informacije dobite tudi na INFORMATIVNEM DNEVU na Fakulteti za šport (Gortanova 22, Kodeljevo, mestni avtobusi 2, 5 in 22) – 15. 2. 2013 ob 10.00 in 15.00 uri ter 16. 2. 2013 ob 10.00 uri. 

 

Vpisni pogoji in preizkus gibalnih sposobnosti in znanj za leto 2013/14

 

pridobite znanje s FS.jpg