Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

PROTESTNI ZBOR ZAPOSLENIH IN ŠTUDENTOV

Ljubljana

Protestni zbor.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi,

 

Univerza v Ljubljani in s tem tudi Fakulteta za šport,  se je z znižanji sredstev za njeno dejavnost znašla v zelo težkem položaju.

Že z dosedanjimi rezi je bilo delovanje Univerze in njenih članic zelo oteženo, napovedi  novih nižanj pa dejansko pomeni za UL kot tudi našo Fakulteto brezizhoden položaj – položaj, ko ne bomo mogli več kakovostno opravljati niti svojega osnovnega poslanstva.

Univerza v Ljubljani in njene članice želimo izraziti svoje nestrinjanje z ukrepi, ki bodo tako  temeljito posegli v delovanje in s tem imeli negativne posledice na celotno družbo.

Zato bomo študenti in študentke, asistentke in asistenti, strokovne sodelavke in sodelavci, raziskovalke in raziskovalci, profesorice in profesorji,  vsi zaposleni izrazili podporo tej skupni akciji.

Zbor  študentov in zaposlenih bo v četrtek, 6. decembra 2012 ob 9.50 pred stavbo UL na Kongresnem trguOd tam bomo skupaj krenili pred Državni zbor in kulturno izrazili nestrinjanje in opozorili na škodljive posledice aktualnih sprememb.

 

Pedagoški proces bo v času med 9. in 13. uro prekinjen.

 

Dekan, prof.dr. Milan ŽVAN