Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Predavanje OSEBNA ODLIČNOST V ŠPORTU

Ljubljana

 

Fakulteta za šport bo v sodelovanju z Zavodom Bisernica in portala Uživajšport organizirala predavanje Osebna odličnost v športu namenjeno vsem, ki želite:

  • Hitro do rešitve v kritičnih situacijah
  • Prebuditi zmagovalca v tekmovalcu
  • Moč koncentracije
  • Brez treme pred skupino
  • Pohitriti učenje novih motoričnih vsebin
  • Doseči hitrejšo regeneracija po treningu in rekreaciji

 

Teorije imate dovolj na zalogi, praksa vam ne dela težav, a vseeno se hočete drugače. Ne napredujete, ne vi, ne vaši tekmovalci, ne vadeči na vadbi. Vas posluša samo eden od varovancev, ostali pa se dolgočasijo? Ne veste kako preseči miselnost, da vam ne bo uspelo? Kako motivirati talentirane športnike? Se vaši varovanci ubadajo s kroničnimi poškodbami? Se velikokrat zalotite, da vam peša koncentracija na vadbi ali treningu, enako pa se dogaja tudi vašim varovancem? Ste kdaj postavljeni ob zid in ne veste kako reagirati?

 

Udeležite se predavanja Osebna odličnost v športu, kjer boste spoznali, da je možno narediti spremembe.

 

Predavali bosta strokovnjakinji zavoda Bisernica, dr. Neja Zupan, trenerka Nevrolingvističnega programiranja, trenerka in terapevtka metode Z dotikom do zdravja (Uporabna kineziologija), in Maja Benedičič, terapevtka metode Z dotikom do zdravja, trenerka teka na smučeh, bivša reprezentantka in olimpijka v teku na smučeh.

 

KDAJ:  sreda 19.10.2011 ob 16:00

KJE:  VELIKA PREDAVALNICA, Fakulteta za šport, Univerza v Ljubljani Predavanje bo brezplačno, partnerji portala pa bodo podelili privlačne nagrade (športni pripomočki in darilni boni za wellness center).