Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Slovenski navijač - od huligana do "gledališčnika"

Ljubljana

sport forum2.jpg

 

 

 

 

 

 

Spoštovani študentje in študentke,

vabimo Vas na prireditev pod naslovom »Slovenski navijač - od huligana do "gledališčnika"?«, ki se bo zgodila v ponedeljek, 8. novembra 2010 s pričetkom ob 18.00 v poslovno-trgovskem središču BTC City Ljubljana (kongresna dvorana Mercurius). Priča bomo konstruktivni razpravi o položaju in strukturi navijačev dandanes v Sloveniji, v razpravi pa se bomo dotaknili tudi napovedi o sprejetju posebnega zakona o navijačih, ki je v minulih tednih vzbudil precej medijske pozornosti.


Na forumu, ki ga bo vodil radijski športni novinar Boris Ličof, boste lahko sodelovali tudi Vi, na velikem odru pa bomo gostili številne zanimive sogovornike, med katerimi vodilno mesto seveda zaseda ljubljanski župan in idejni "oče" Športnega centra Stožice, Zoran Janković. Poleg župana Mestne občine Ljubljana bomo na velikem odru gostili tudi predstavnika Združenja 1. SNL, predstavnika Ministrstva za notranje zadeve RS, vodjo navijaškega kluba Slovenija Supporters, vodjo navijaške skupine Green Dragons ter Dušana Marciuša, ki ga poznamo kot izjemnega strokovnjaka s področja varnosti na stadionih.77

Po zaključku uradnega dela prireditve v preddverju kongresne dvorane sledi še nadaljevanje skupnega druženja v bolj sproščenem vzdušju ob pogostitvi.

Udeležba na prireditvi, ki jo pripravljamo v društvu SportForum Slovenija, bo popolnoma brezplačna, prosili pa bi Vas, da svojo udeležbo prijavite tukaj.

Se vidimo v ponedeljek v BTC City Ljubljana!

SportForum Slovenija