Skoči na vsebino

Fakulteta za šport

Pridružite se e-učeči skupnosti Fakultete za šport www.sportblog.si

Ljubljana

 SB.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V okviru Centra za vseživljenjsko učenje Fakultete za šport smo s pomočjo Fundacije za financiranje športnih organizacij v RS  vzpostavili e-učečo skupnost na področju športa – www.sportblog.si . S tem želimo vsem uporabnikom omogočiti učinkovito podporo v času študija (objavljanje študijskih in obštudijskih referenc), pri iskanju zaposlitve (ob vstopu na trg dela) in opravljanju dela (stalno strokovno izpopolnjevanje in vseživljenjsko učenje). S tem si želimo partnersko povezovati teorijo in prakso, omogočiti izmenjevanje idej dobre prakse med različnimi uporabniki, usposabljati za uporabo najsodobnejše tehnologije za vseživljenjsko učenje ob tem pa tudi uresničiti strateške cilje EU na področju športa.

 

Na www.sportblog.si uporabniki lahko:

  • vzpostavijo svoj blog in pišejo svojo knjigo v obliki prispevkov z najsodobnejšimi orodji za vseživljenjsko učenje (avdio, video, večpredstavnostno …);
  • imajo svojo spletno stran in celo svojo športno TV;
  • se učijo športa v skupnosti in izmenjujejo informacije in znanja o športu;
  • imajo svoj koledar aktualnih športnih dogodkov in izmenjujejo športne dogodke s prijatelji;
  • izmenjujejo strokovne športne informacije in so "v toku športnih informacij";
  • spoznavajo športne prijatelje in se družijo s športnimi guruji na spletu;
  • blog uporabljajo kot elektronski portfolio, kjer zbirajo in objavljajo svoje reference, kar jim je v pomoč pri iskanju zaposlitve.

 

Vabimo Vas, da tudi Vi na www.sportblog.si odprete svoj blog in se pridružite številnim uporabnikom, ki s svojimi tekstovnimi in večpredstavnostnimi vsebinami soustvarjajo »živo knjigo« na področju športa.