Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Za učitelje, trenerje, strokovne delavce v športu smo za šolsko leto 2010/11 pripravili številne novosti in ugodnosti

Ljubljana

 

V okviru Centra za vseživljenjsko učenje Fakultete za šport, smo za šolsko leto 2010/11 za učitelje športne vzgoje, vzgojitelje, razredne učitelje, trenerje in druge delavce v športu pripravili številne novosti in ugodnosti.

 

Seminarji.jpg

Pripravili smo zanimive programe stalnega strokovnega spopolnjevanja, ki vključujejo novosti, posodobitve ter najsodobnejše didaktične pristope. Vsebina bo posredovana tako, da bodo udeleženci lahko aktivno sodelovali, se prijetno družili in izmenjavali različne ideje in izkušnje za delo v praksi. Večji del programov je sofinanciran s strani Ministrstva za šolstvo in šport, zato so kotizacije nižje. Udeleženci bodo po končanem seminarju prejeli potrdila s točkami za napredovanje v nazive. Za dodatne programe, ki smo jih pripravili, pa bomo po končanem seminarju poskrbeli za verifikacijo in udeležencem priskrbeli potrdila.

 

 Knjige 1.jpg

V naši spletni založbi smo pripravili mesečno ponudbo knjig s posebnimi popusti.

 

 

 

Revija Šport.jpg 

Posodobili smo strokovno revijo za teoretična in praktična vprašanja – Šport, kjer se lahko seznanite z vsemi novimi spoznanji po posebni – znižani ceni.

 

 

 

 

 

 

 

 SB.jpg

Brezplačno lahko uporabljate e-učečo skupnost »sportblog.si« in ste v toku aktualnih športnih znanj in informacij.

 

 

 

 

 ŠDC.jpg

Udeležite se lahko programov Športno diagnostičnega centra Fakultete za šport, ki jih za naše uporabnike ponujamo po posebnih promocijskih cenah.

 

 

 

 

 

 

 

Naša ponudba in programi so objavljeni na spletni strani www.fsp.uni-lj.si/cvus in www.fsp.uni-lj.si/sdc .

 

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefon  01/520-77-42, 01/520-77-52 in 01/520-77-51 ali pišete na elektronski naslov: .