Univerza v Ljubljani

Fakulteta za šport

Poletje na Fakulteti za šport

Ljubljana

Poletje na FS

Sonce nas že prijetno žgečka in vabi na plano. Kmalu bodo tudi šolarji odložili težke torbe ter knjige in zvezke pospravili v najnižji predal J. Ali že veste kje bodo preživeli poletje, za mnoge najlepše obdobje v letu? Predlagamo, da ga preživijo aktivno, zabavno in v družbi prijateljev. Tudi letos bomo poskrbeli, da poleti ne bodo obsedeli niti za minuto. Vse od jutra naprej bodo prisotni v vrtincu športnih aktivnosti, ustvarjalnih delavnic in zabave.  

Kje bodo potekale noro dobre počitnice?

Aktivne in poučne poletne počitnice za srečne otroke in zadovoljne starše - »Poletje na Fakulteti za šport«, potekajo med 28. 6. in 27. 8. 2010, od ponedeljka do petka med 7. in 17. uro ali med 9. in 15. uro, na Fakulteti za šport v Ljubljani. 

Kaj bomo počeli in komu so počitnice namenjene?

Letos smo za otroke pripravili številne novosti, na repertoarju pa seveda ostajajo vse že uveljavljene in preverjene delavnice iz prejšnjih let. Športne aktivnosti si lahko ogledate tukaj. V popoldanskem času prav tako pripravljamo zanimive ustvarjalne in poučne popestritve. Naj vam prišepnemo, da vas bodo po koncu tedna na »Poletju« vaši otroci v pogovoru presenetili s kakšno mediteransko različico »Mum, your dinner is always the best!« ali vas informirali o neverjetnih dejstvih, o katerih še sami nikoli niste slišali. Pričakujemo otroke od 5. do 13. leta, prav ste prebrali, letos vabimo na »Poletje« tudi najmlajše, ki bodo šele stopili v šolske klopi ali še ostajajo v vrtcu.  

Informacije

Ne odlašajte, poletje bo kmalu tu! Pobrskajte po naši spletni strani. Vse informacije so na spletnem naslovu www.poletje.eu, ki vas letos pričakuje v novi obleki. Posebno aktivno presenečenje pripravljamo tudi za starše. Prijave na termine so odprte, lepo vabljeni! Za vaša vprašanja smo dosegljivi na telefonski številki 031 552 732  (med 9. in 15. uro) ali na elektronskem naslovu .   Hvaležni vam bomo, če novico posredujete tudi vašim prijateljem.  

Se vidimo na Poletju!